Eucerin Men Deep Moisture

Cu o experienta de peste 100 de ani in tehnologii cosmetice si tratamente terapeutice de ingrijire a pielii si fiind intotdeauna la curent cu ultimele descoperiri din domeniul dermatologiei, datorita stransei colaborari cu dermatologi de renume.
Cu o experienta de peste 100 de ani in tehnologii cosmetice si tratamente terapeutice de ingrijire a pielii si fiind intotdeauna la curent cu ultimele descoperiri din domeniul dermatologiei, datorita stransei colaborari cu dermatologi de renume, Eucerin a creat crema de fata Eucerin Men Deep Moisture, o crema speciala pentru barbatii activi, cu ten normal, care au nevoie de un partener in ingrijirea zilnica a tenului lor dupa barbierit.

Aceasta are o textura lejera, nelipicioasa, nu incarca tenul si ii ofera hidratare timp de 24 de ore, avand o toleranta foarte buna, chiar si in cazul pielii sensibile.
Mai mult decat atat, Eucerin Men Deep Moisture creste nivelul de lipide al pielii, intarind astfel bariera sa de protectie, iar dupa o folosire constanta hidrateaza pielea chiar si in straturile profunde, datorita ingredientului special Gluco Glycerol.

Pret informativ: 75 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod