ETwo-Rejuvenare facială totală

Pentru acest moment al anului, doctorul Adrian Avram recomanda – Rejuvenare facială totală cu ajutorul eTwo!. Reprezinta o noua categorie de tratamente fractionate pentru piele cu radiofrecventa si-polara (resurfacing fractionat).
Pentru acest moment al anului, doctorul Adrian Avram  recomanda – Rejuvenare facială totală cu ajutorul eTwo!. Reprezinta o noua categorie de tratamente fractionate pentru piele cu radiofrecventa si-polara (resurfacing fractionat).

Prin aceasta tehnologie se administreaza energie in derm ceea ce are ca rezultat cresterea sintezei si remodelarii colagenului precum si a fibrelor elastice din piele cu timp de recuperare mai scurt fata de terapiile laser fractionate. Indicatiile acestui tratament sunt:  imbunatatirea texturii pielii;  imbunatatirea ridurilor fine si medii;  tratamentul cicatricilor (postchirurgicale, postacnee etc);  tratamentul vergeturilor.


Zonele care pot fi tratate: fata, gat, decolteu precum si orice alta zona a corpului (vergeturi, cicatrici etc). Durata tratamentului depinde de numarul si densitatea impulsurilor administrate in piele si este intre 20-60 min. Pentru intinerirea pielii sunt necesare 2-3 tratamente la un interval de 3-4 saptamani pentru a obtine un efect dorit. Mentinerea rezultatului se poatea face prin sedinte de intretinere la un interval de timp variabil in functie de ritmul de imbatranire.
Post-tratament se recomanda evitarea expunerii voluntare la soare iar in caz de expunere - protectia solara cu SPF mai mare de 30 timp de 2 luni.
eTwo! combina aplicatiile unice Sublime si Sublative (E-Matrix) pentru o rejuvenare faciala ampla. Tehnologia E-Matrix are efectul laserelor fractionate insa cu timp de recuperare mai redus si poate fi utilizata la tratamentul tuturor tipurilor de piele.Tehnologiile e-matrix si sublime se pot combina pentru a imbunatatii laxitatea pielii (excesul de piele), textura, ridurile fine si medii.

 Va asteptam pentru tratamente la Cluj, Baia Mare, Bistrita, Satu Mare si Zalau. Pret pentru intreaga fata 170 eur/sedinta.
Mai multe informatii pe site Q Clinic.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod