Embryolisse Lait-Crème Concentre - O crema care a cucerit generatii la rand

Debutul lui 2017 prilejuieste lansarea in Romania a unui brand de skincare care de peste jumatate de secol este sinonim cu excelenta, inovatia tehnologica si calitatea incontestabila a formularii: Embryolisse. Distribuit atat in department-store-urile internationale si in boutique-urile de lux, cat si in reputate lanturi farmaceutice, Embryolisse intra incepand cu acest an in portofoliul Optima Derma Line, unul dintre cei mai importanti furnizori din arealul dermato-cosmetic si farma.

Povestea Embryolisse incepe in anul 1950, odata cu crearea legendarei creme fluide Lait-Crème Concentre de catre un medic dermatolog specializat in tratarea afectiunilor cutanate severe. Bazandu-si cercetarile pe o cazuistica vasta si pe rezultatele excelente inregistrate in spitalul parizian devenit un adevarat “templu al sperantei” pentru pacientii cu boli de piele dintre cele mai dificile, medicul dermatolog a conceput o crema unica si pretioasa prin calitatea materiilor prime, menite sa ofere o ameliorare spectaculara a conditiei si a texturii pielii. 

Mai mult decat atat, Lait-Crème Concentre s-a aliniat in perioada cu pricina unei filosofii estetice si spirituale aparte, ce avea sa devina ulterior, firul conductor al miraculoaselor produse inspirate de actul medical si perfectionate prin prisma ultimelor tehnologii cosmetice: eficacitate mare si instant, puternica actiune reconstructiva si redinamizanta, o afinitate perfecta cu epiderma si o tolerabilitate neegalata pana in prezent de niciun alt produs.



Gustul detaliului si cautarea perfectiunii au condus la crearea unui produs de exceptie, care confera pielii o noua viata. Formula originala Lait-Crème Concentre a cucerit de-a lungul timpului milioane de femei (de la staruri ale cinematografiei mondiale, fashion designeri si pana beauty aficionados), lotiunea raspunzand nevoilor de baza ale tenului: nutritie, hidratare si protectie. Imbogatit cu acizi grasi esentiali si un complex unic de vitamine, laptele-crema concentrat Embryolisse a atins statutul de produs-cult, fiind recomandat atat de catre medicii dermatologi, cat si de make-up artistii internationali sau de beauty-editorii publicatiilor internationale, convinsi pe deplin de rezultatele remarcabile.

Mai mult decat o lotiune ce imbunatateste vizibil aspectul tenului, Lait-Crème Concentre contribuie la ameliorarea imperfectiunilor, la echilibrarea epidermei si la protejarea acesteia de factorii de mediu agresivi.

Unul dintre principalele sale atuuri consta in versatilitate, produsul putand fi considerat un real multi-tasker, capabil sa valorifice la maxim timpul alocat ritualului de ingrijire si sa se plieze pe nevoile intregii familii (inlocuieste cu succes atat after-shave-ul - calmeaza pielea iritata si favorizeaza cicatrizarea – cat si lotiunea hidratanta pentru bebelusi/copii): aplicat dimineata si seara asigura pielii o hidratare optima, utilizat ca demachiant indeparteaza cu delicatete impuritatile, fara a afecta bariera lipidica (ideal mai ales pentru tenul cu tendinta accentuata de uscare sau pentru cel atopic), iar in rol de primer, uniformizeaza textura pielii si ofera in acelasi timp un finish catifelat care contribuie la o mai buna fuziune a fondului de ten cu epiderma si la mentinerea unui machiaj impecabil de-a lungul intregii zile.
De asemenea, crema aplicata intr-un strat generos si lasata sa actioneze 20-30 de minute, echivaleaza cu o masca-tratament reparatoare, cu efect imediat asupra pielii agresate in urma expunerii la temperaturi extreme (radiatii solare puternice sau vreme capricioasa specifica sezonului rece) sau a urmarii unor proceduri estetice (microdermabraziune, peeling chimic etc). Gratie texturii fluide, Lait-Crème Concentre este rapid absorbita in piele, rezultatul fiind un ten vizibil revitalizat, radios si regonflat din interior.Embryolisse este distribuit in Romania exclusiv de Optima Derma Line, produsele fiind disponibile in magazinul online www.optimashop.ro. Pret EMBRYOLISSE Lapte - Crema concentrata - 140 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod