Elena Ciftci te invata totul despre self makeup

Make-up artistul Elena Ciftci a infiintat prima clasa de automachiaj profesionist. Pe parcursul a doua zile Elena te invata cum sa realizezi singura un machiaj potrivit fizionomiei tale, de ce produse cosmetice ai nevoie si ce pensule iti sunt necesare.

Elena crede ca un machiaj de calitate nu presupune neaparat combinarea a cat mai multor culori. Tot ceea ce ai nevoie este un bun echilibru al sprancenelor si al ochilor tai. Odata ce ai aflat cum sa modelezi o spranceana, cum sa tragi un eyeliner perfect si cum sa lipesti genele, toate celelalte etape de colorare si smokey devin mult mai usoare.

Toate suntem diferite de aceea trebuie sa avem frumusetea noastra unica.

Nu facem un machiaj tras la indigo pe fata noastra, ci adaptam liniile machiajului si culorile in functie de trasaturi, varsta, tipul pielii etc. Ganditi-va ca un machiaj poate schimba foarte mult fata ta, te poate face sa arati total diferita, imbatranita, iti poate fura inocenta si dulceata chipului ... Nu aveti nevoie intotdeauna de a schimba mult atunci cand faceti un machiaj, trebuie doar sa va scoateti in evidenta trasaturile, calitatile, intr-un mod bun fara a va simti transformate!” spune make-up artistul.

Elena are dedicate doua zile de curs elevelor sale in care acestea afla cel mai bun mod de a se machia singure.
Astfel, oricine doreste se poate alatura grupelor de self makeup. In doua zile de curs afli totul despre tipurile de ten, tehnici de machiaj, aplicarea de gene, smokeyeyes, machiajul de intinerire, contouringul si strobingul. Toate participantele la curs vor fi machiate de Elena Ciftci, ca apoi sa poata reda, singure si cu usurinta, acelasi tip de machiaj.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod