Editie limitata Flormar cu perle aurii

Linia de produse Jewel Gold de la Flormar este imbogatita cu extract de perle aurii, un ingredient extrem de pretios care da o nota extravaganta colectiei. Perlele aurii sunt foarte rare, iar cele care sunt utilizate in industria cosmetica sunt lasate 5 ani sa se dezvolte inainte de a fi recoltate, pentru ca nuanta de auriu pe care o capata sa ajunga la intensitatea maxima.
Linia de produse Jewel Gold de la Flormar este imbogatita cu extract de  perle aurii, un ingredient extrem de pretios care da o nota extravaganta colectiei. Perlele aurii sunt foarte rare, iar cele care sunt utilizate in industria cosmetica sunt lasate 5 ani sa se dezvolte inainte de a fi recoltate, pentru ca nuanta de auriu pe care o capata sa ajunga la intensitatea maxima.

Extractul de perle aurii confera fardurilor de pleoape terracota si pudrei o textura fina si foarte matasoasa, iar in formula ojelor are rolul de a fixa  si de a conferi rezistenta culorii.
Glossurile din colectia Jewel Gold au efect de volum asupra buzelor, inspirand senzualitate si putere de seductie.  Aceasta gama are in compozitie ingrediente active naturale, bogate in antioxidanti si vitamina E care ingrijesc cu delicatete tenul si protejeaza pielea impotriva radicalilor liberi din aer si cu precadere impotriva radiatiilor UV atat de agresive in sezonul cald. Pentru ca un bronz perfect se asorteaza armonios cu nuantele aurii care il vor pune in valoare, colectia Jewel Gold este alegerea perfecta pentru o vara sofisticata, radianta si plina de romantism.


Preturi: pudra bronzanta (72 lei), gloss (32 de lei), lac de unghii (10 lei).
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod