EAU DE LACOSTE L.12.12 POUR ELLE - Noua colectie de parfumuri Lacoste

O piesa iconica de imbracaminte Lacoste inspira o colectie moderna de parfumuri. Confera libertate de miscare si eleganta femeilor pe terenul de tenis. Astazi, fusta plisata  Lacoste inspira EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle, un trio de parfumuri ce reflecta trei stari a femeii LACOSTE : Natural, Elegant, Sparkling. La fel cum fusta plisata este echivalentul iconicului tricou polo L12.12, aceasta colectie de parfumuri  este partenerul colectiei de parfumuri barbatesti  EAU DE LACOSTE L.12.12.
Valorile LACOSTE ca autenticitatea , eleganta si  bucuria de a trai, au fost interpretate intr-o maniera luminoasa si neasteptata pentru a creea trei noi stari olfactive.

Parfumurile -  Fusta plisata poate avea o interpretare diferita in functie de femeia care o poarta. Aceasta libertate de exprimare se aplica si parfumurilor, ce reflecta cele trei fatete a femeii Lacoste. In jurul notelor florale de iasomie, cele trei parfumuri reflecta  trei stari diferite - Elegant, Sparkling si Natural – ce se potrivesc persoanei si momentului.

Ambalajul - Culorile iconice LACOSTE si logoul in forma de crocodil in culori in tonuri delicate imbraca noua colectie EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle.
Sticlele EAU DE LACOSTE L.12.12 Pour Elle reprezinta echivalentul a sticlei colectiei barbatesti EAU DE LACOSTE L.12.12, cu o forma mai rotunjita si mai luminoasa.

EAU DE LACOSTE L.12.12 POUR ELLE -  ELEGANT -  Relaxata, increzatoare, clasica dar intotdeauna proaspata. Uleiuri de citrice, mugur de cassis si piper roz confera un instant sentiment de stralucire, iar mimosa adauga note delicate si feminine mixului.Notele de baza de vetiver adauga un plus de senzualitate calda.

EAU DE LACOSTE L.12.12 POUR ELLE - NATURAL
-  Nobil, autentic, cald – si totusi constant surprinzatoare.  Acordurile de nuca de cocos imbraca cu note calde fragile constructive de Frunze de fragi, mandarine si ananas.
Notele pudrate de oris se adauga acestui amestec proaspat, luminous. Discret si totusi  provoaca dependent.

EAU DE LACOSTE L.12.12 POUR ELLE - SPARKLING - Dulce si jucaus, cu atitudinea “a la francaise”.  Cu note de varf fructate si condimentate, note de mijloc de macanons , si notele de patchouli adaugate la baza confera variantei  Sparkling a noii colectii de parfumuri Lacoste o nota irezistibila de “joie de vivre” si dulceata.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod