MONTBLANC Legend Spirit

De peste 100 de ani, Montblanc a fost distins de către valorile sale de bază de măiestrie Europene fine, un patrimoniu al sofisticarii și o unitate constantă pentru inovare definitivata de excelenta. Legenda Montblanc este ancorată în istoria sa, care a început în 1906, atunci când bancherul Alfred Nehemias, inginerul din Berlin, August Eberstein și comerciantul staționar Claus-Johannes Voss au decis să creeze instrumente de scris elegante, oferind o calitate excepțională.

De atunci, Montblanc a fost sinonim cu excelența, îmbrățișând tradițiile de valoare durabila și măiestria rafinata. Dar cu toate aceste convingeri, farmecul obiectelor sofisticate ale dorintei nu este  suficient pentru a explica aura remarcabila a ceea ce reprezinta acum una dintre cele mai importante Case de  lux din lume. Ceea ce este și a fost întotdeauna unic la Montblanc, reprezinta un amestec special de traditie si inovatie, maiestrie si creativitate, istorie și modernitate. Cu siguranta că, de peste un secol, de la crearea de icon-uri cum ar fi "Meisterstück", Montblanc a fost întotdeauna înaintea timpului său.

În 2011, un nou capitol începe să se desfășoare odata cu nașterea parfumului Mont Blanc Legend.

Un parfum pentru un barbat de exceptie, cu un spirit cu adevărat independent și o dispoziție unica. O nouă poveste de succes pentru Casa Montblanc, Legend a devenit astfel un clasic nivel mondial in randul parfumuri masculine.

Legenda continua ...

Acesta a fost natural pentru Montblanc Legend sa mearga mai departe  pentru a inspira o nouă aroma, un parfum dominant ce denota la fel de multa vervă și sinceritate ademenitoare. Astăzi, Casa Montblanc prezintă o expresie a personalității sale, prinsa într un moment de libertate totală și liniște cu o nouă expresie a spiritului masculin ... Montblanc Legend Spirit.

Un nou parfum care dezvaluie un aspect mai casual și neinfrant al  barbatului Montblanc Legend, dar încă întruchipează recursul versatil și elemente tipice elegantei caracterului său . Liniștit, mintea lui cedeaza continuu, dorinței de a explora noi orizonturi și viziuni fara inhibitii . Imaginația sa este stimulată de tot ceea ce il înconjoară ... expoziții de artă modernă , liniile orizonturilor, colturi de lume indulgente , designul contemporan boutiqului sau de hotel. 

Bucurându-se de un cocktail delicious pe acoperișul trendy al unei cladiri din New York sau descult  pe o plaja din Brazilia, exprimarea rafinamentlui sau rece este întotdeauna provocatoare.

Fara a fi pretetntios, el este irezistibil de atractiv ... Montblanc Legenda Spirit : o nouă dimensiune a unei charisme convingătoare.

Parfumul

Inspirat de toate formele și nuanțele de alb, de la zapada la marmura, cei doi maestrii parfumieri Nathalie Lorson și Olivier Cresp au găsit o compoziție perfecta pentru a crea un parfum proaspat, dominant și intens asemenea unui peisaj splendid ce iai tai respiratia.

Noul piramida olfactiva a acestui parfum aromatic lemnos si proaspat este realizata din ingrediente excepționale. Notele spumante, de piper roz, grapefruit tonic și bergamotei proaspata se dezlantuie in topul piramidei. Inima  puternica aromatic, bate salbatic, datorită lavandei intense, cardamomului hipnotizant și a acordului acvatic revigorant. Lemnul alb - lemn de santal, cedru si cașmir - amestec senzual cu mușchi de stejar, aroma semnătură unică  Montblanc Legend, creaza o baza invaluitoare, înmuiata intr un cocktail de mosc alb. Mirosul se încălzește pe piele, vibrează în contact cu aerul și atrage putere ca se elibereaza o aroma inconfundabila.

Cu o doză sănătoasă caracterizata de rebeliune  și îndrăzneală, barbatul Montblanc Legend Spirit are un apetit pentru contraste creative.

Deși codul alb negru Montblanc, precum și sticla forma curbata a sticlei originale Mont Blanc Legend sunt conservate, Montblanc Legend Spirit iese în evidență datorită esteticii sale radicale, moderne de lac alb imaculat lucios și oțel călit. Este un accesoriu frumos conceput, care se potrivește de asemenea, altor accesorii de călătorie ale Casei, cum ar fi instrument de scris la "White Meisterstück Solitaire", un obiect elegant și funcțional pentru viata urbana moderna de azi.

Semnatura Montblanc este prezenta pe partea de sus, metalică a sticlei, precum și pe capac și numele de asemenea, apare pe sticla. Cele trei inele metalice, un simbol găsit pe instrumente de scris Montblanc, sunt prezentate la baza ambalajului, în timp ce emblem distinsa Montblanc  apare în contrast pe fundal alb strălucitor.

Modelul londonez Simon Clark, fata de Montblanc Legend, încarnează, de asemenea, barbatul Mont Blanc Legend Spirit. Fotografiata de Peter Lindbergh pentru Montblanc Legend, personalitatea sa puternica a debutat în alb și negru. Perpetuand aceasta tradiție, Montblanc Legenda Spirit a fost capturat de John Balsom, un fotograf englez de multe ori apreciat pentru portretele sale celebre, care știe cum să capteze frumos trecerea timpului și experiențele pe care suntem modelati.
barbatul nostru are un trecut care care se desfasoara frumos catre viitor.

De peste 100 de ani, Montblanc a îmbrățișat tradițiile  valoarilor de durată și măiestria rafinata. Principiile Casei Montblanc, fără compromisuri de design, stil, calitate și de manoperă au permis să creeze colecții de familie care sunt transmise din generație în generație. Emblema Iconica Montblanc este un simbol al excelenței - punctul culminant al instrumentelor de scris de lux, ceasuri, bijuterii, obiecte de marochinarie, ochelari și parfumuri - iar casa a făcut un angajament de durată pentru a încuraja excelența prin avansarea culturala. Montblanc isi are rădăcinile în cultura scrisului și, prin urmare vede o obligație deosebită propriului angajament cultural. Prin diverse activități internaționale, Casa Montblanc are o contribuție creativă la viața culturală modernă: Montblanc  scrie o mică bucată de istorie culturală.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod