Da-ti refresh!

Porneste catre un nou inceput numit TU si starea ta de bine. Alege sa te transformi, sa iti rafinezi corpul si sa iti redefinesti formele. Cheia reusitei se afla in curtea ID SPA si poarta numele Elemis Body Sculpting Intensive Treatment.

Rezultatele acestei terapii sunt dovedite clinic. Iar scopul ei? Reducerea stratului de celulita si regenerarea texturii pielii  pielii cu rezultate vizibile și rapide.

Tratamentul are un efect stimulant și drenant prin extractele de alge brune, portocală amară, cătină albă și ienupar, în timp ce masca de corp pe bază de mesteacăn și fenicul reușește să curețe profund sistemele organismului, stimuleaza circulatia si are un profund efect detoxifiant.

Terapeutii te vor suprinde la randul lor cu tehnici speciale de masaj care vor drena, vor framanat si vor pune in miscare tesutul adipos, pentru ca in final dimensiunile acestuia sa fie reduse.

Punctul culminant al acestei terapii consta in  masajul abdominal.
Pentru ca prin acesta, terapeutul  reuseste sa curete colonul din interior spre exterior.Tratamentul stimuleaza sinteza de colagen si ajuta pielea sa isi regaseasca echilibrul si supletea.

 FINALIST în cadrul World Luxury Spa Awards 2015 și unic participant în cadrul Best Luxury Day Spa 2015. IDA Spa este primul centru spa care a fost nominalizat și care a participat in cadrul World Luxury Spa Awards.

 CASTIGATOR in cadrul World Luxury Travel Guide, la categoria Best Wellness Retreat of The Year 2015.
Aceast concurs emite anual o revista de luxury travel, iar IDA Spa va fi singura mentiune in cardul acesteia, cu referire la Romania.  Pret:

75 de min – 250 de lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod