Curatarea tenului - esentiala in ingrijirea faciala

Curatarea tenului nu trebuie sa lipseasca din rutina ta lunara, pielea fetei fiind cartea ta de vizita in relatiile sociale. Iata, mai  jos 5 lucruri esentiale de aplicat daca vrei sa fii stralucitoare zi de zi:

Curata-ti tenul in fiecare luna

Pielea fetei sedimenteaza in straturile sale adanci impuritatile din mediu, care blocheaza porii si incarca tenul. Orice produs aplicat ulterior va fi ineficient, pentru ca nu va ajunge sa hraneasca epiderma in profunzime. Din acest motiv, este esential sa-ti cureti tenul temeinic cel putin o data pe luna. Daca nu ai timp de pierdut si vrei rezultate rapide si sigure, incearca terapia ProSkin de curatare in profunzime din centrele Nomasvello (No+Vello). Prin actiunea ultrasunetelor si a curentului galvanic, acest tratament-minune de doar 15 minute te ajuta sa scapi de punctele negre, de excesul de sebum si de urmele de acnee, exfoliind celulele moarte si favorizand producerea de colagen si elastina, atat de necesare pentru un ten revigorat.



Demachiaza-te zilnic

Sa adormi cu machiajul te poate face sa arati imbatranita  si obosita, produsele de make-up fiind nocive pentru pielea fetei. Insa nu doar acestea iti afecteaza tenul. Poluarea, razele soarelui, praful si transpiratia iti incarca, de asemenea, porii, facand din procesul demachierii o rutina zilnica imperios necesara. Daca nu ai rabdare pentru a folosi o gama intreaga de produse destinate tipului tau de ten, poti opta pentru produsele de tip 3 in 1,  care au triplurol: curata, hidrateaza si actioneaza ca un tonic facial. Apa lipozomala Nomasvello (No+Vello) este indicata pentru toate tipurile de ten, indeosebi pentru cel sensibil. Acest produs profesional are proprietati de calmare si de indepartare chiar si a machiajului waterproof gratie actiunii lipozomilor, care ajung in straturile adanci ale pielii, hranind-o.  Totodata, musetelul din componenta produsului iti va purifica tenul si-l va face sa arate fresh dupa fiecare demachiere.

Mentine-ti tenul tanar prin somn

Somnul este cea mai simpla metoda prin care iti intretii frumusetea naturala,pentru ca permite regenerarea pielii si a celulelor creierului.

Daca doresti sa-i maximizezi rolul activ in ingrijirea faciala, aplica inainte de a adormi un produs profesional potrivit tenului tau, pentru o hidratare intensa. In centrele Nomasvello exista produse care trateaza tenul imbatranit,  pielea lipsita de fermitate, tenul obosit,  pielea grasa sau uscata, dezvoltate pe baza de acizi naturali, cu rol de exfoliant. Retine ca ai nevoie de minimum 8 ore de somn adanc pentru ca organismul tau sa se refaca in totalitate.

Bea zilnic 4 pahare de apa

Hidratarea asigura tineretea organismului. Consumul de apa din timpul zilei fluidizeaza circulatia sangelui si curata organele interne, starea de bine din interior fiind reflectata la nivelul pielii, care va straluci de sanatate.

Machiaza-te discret

Fii constienta de faptul ca fiecare femeie are un farmec aparte, care o unicizeaza si o face speciala.Nu-ti ascunde stralucirea naturala in spatele unui machiaj strident, pentru ca nu vei face decat sa-ti incarci porii si sa capeti un aspect matur pe care cu siguranta nu ti-l doresti.

Daca e necesar, aplica doar produse de make-up profesionale si in tonuri calde. Poti opta pentru un gloss natural, un blush si o mascara, care sa-ti puna in evidenta trasaturile fetei. Ce este esentia lsa folosesti zilnic este o crema hidratanta cu factor de protectie solara, pentru a-ti proteja pielea de actiunea nociva a razelor soarelui.
Vei observa ca cele mai eficiente metode de ingrijire sunt cele simple, bazate  pe frumusetea ta naturala. In centrele Nomasvello terapiile de beauty sunt non-invazive si se bazeaza pe regenerarea celulelor pielii, pentru ca tu sa emani frumusete  si sanatate din interior. Mai multe detalii despre produsele si serviciile Nomasvello, aici http://www.nomasvello.ro/.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod