Cum sa nu iti mai rozi unghiile

Spune drept: tu îți rozi unghiile sau ți le-ai ros vreodată? Încă o faci? Ei bine, nu ești singura. Dacă ai știi câți fac la fel, ai fi suprinsă.

Specialiștii Jessica Cosmetics spun că obiceiul rosul unghiilor apare și continuă să se exacerbeze mai ales din cauza stresului. Dacă îți rozi unghiile de multă vreme, află că acest obicei îți poate dăuna sănătatea.


De ce? Iată: cele mai vizibile semne sunt mâinile roșii și inflamate, iar zona din jurul unghiilor devine sensibilă și dureroasă. Și, de asemenea, pot apărea infecții la nivelul unghiei. O alta problemă cu care te poți confrunta este deformarea unghiei. Aceasta nu mai poate fi remediată prea ușor.


O altă bătaie de cap poate să o reprezinta infecțiile bacteriene care rezultă din rosul unghiilor.

Acestea pot fi extrem de dureroase.


Dacă nu știi cum să treci peste prostul obicei de a-ți roade unghiile, află că există soluții rapide. Prima și cea mai la îndemână este să îți faci manichiura regulat. Apoi, apelează la tratamente regenerative. Vor face minuni pentru unghiile tale.


Tot așa, există și soluții care să te facă să nu te mai atingi de unghiile. Sunt atât de amare încât nu vei mai vrea să îți rozi unghiile.  Una dintre ele este „Nibble no more”.


 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod