Cum sa ai un ten perfect in ziua nuntii!

Pentru ziua cea mare sunt multe lucruri de pus la punct, de la vestimentatie pana la coafura, machiaj si manichiura. Insa inainte de a te gandi cum sa-ti pui in valoare trasaturile fetei, este important sa acorzi o atentie deosebita tenului tau.

Cu o luna inainte: Scapa de petele pigmentare!

Daca petele pigmentare sunt cele care nu-ti permit sa ai un ten fara cusur, atunci te poti gandi sa mergi la un consult dermatologic si, ulterior, sa incerci procedura de depigmentare de la Yperion Or-Light.  Rezultatele cu SPL Or-Light sunt exceptionale; aceste bile de culoare inchisa spargandu-se si iesind spre suprafata in decurs de cateva zile, in cele din urma descuamandu-se, iar rezultatul final fiind indepartarea petelor pigmentare.

Cu doua saptamani inainte: Adio piele lasata!

In cazul in care te confrunti cu piele lasata, pungi inestetice sub ochi sau riduri nasolabiale poti incerca un tratament rapid care sterge semnele de imbatranire de pe chipul tau, fara timp de recuperare.

Este vorba despre procedura Sublime eTwo, care utilizeaza tehnologia elos ce combina sigur si eficient nivelele de lumina infrarosie si energii cu radiofrecventa bipolara, pentru a remodela stratul dermic profund al pielii prin stimularea productiei de colagen. Rezultatul: un ten intinerit!

Cu o saptamana inainte: Ten curat si hidratat!

Marele eveniment se apropie cu pasi repezi, motiv pentru care este momentul sa cureti tenul de impuritati. Daca vrei sa nu pierzi mult timp la cosmetica si nici sa-ti iriti tenul, iti recomandam tratamentul de hidrodermoabraziune HydraFacial care ofera o atentie speciala pielii printr-un sistem de etape menite sa ofere rezultate garantate: curatare, exfoliere, extractii, hidratare si Vortex-Fusion® cu antioxidanti, peptide si acid hialuronic.

Cu ajutorul acestei procedure se elimina liniile fine, ridurile, porii mariti si congestionti, se trateaza tenul acneic si se elimina impuritatile.

Cu o zi inainte: Pentru un make-up de durata!

Orice mireasa isi doreste ca tenul ei sa arate cat mai bine in ziua nuntii, ca de altfel si machiajul. Acum, ambele lucruri pot fi obtinute cu ajutorul unui singur tratament – Intraceuticals Rejuvenate. Acidul hialuronic, vitaminele (A, C, E), aloe vera si ceaiul verde din compozitia serului de intinerire Intraceuticals hidrateaza pielea in profunzime, ii reda stralucirea si fixeaza machiajul.

Tratamentele se pot face in clinica Elos Skin & Laser Center.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod