Cum sa ai un machiaj de durata

In ultima perioada, industria cosmetica a luat amploare datorita revolutionarii produselor cosmetice, tot mai multe femei apeland la servicii de infrumusetare. Una dintre cele mai folosite modalitati de infrumusetare este machiajul.Acesta ajuta la mascarea imperfectiunilor, accentuarea trasaturilor naturale ale fetei, marirea ochilor cu rimel sau accentuarea pometilor cu fard. Machiajul este potrivit atat pentru femeile tinere, cat si pentru cele mai in varsta.
„Cand vine vorba de un machiaj de durata, exista cateva reguli de care este bine sa tina cont orice persoana. Primul pas consta in pregatirea tenului, ceea ce inseamna demachierea pielii, tonifierea si folosirea unei creme potrivite tenului.  Dupa ce am realizat acest pas, un factor important in realizarea unui make-up de durata consta in alegerea potrivita a produselor pentru machiaj. Indicat este sa se opteze pentru produse rezistente la transfer, precum cele waterproof sau long-lasting make-up", afirma make-up artistul Bianca-Iulia Moldovan de la salon Tishara.

Asadar, inainte de schimbarea look-ului prin machiaj, este important sa se acorde o atentie deosebita pregatirii tenului. O hidratare in profunzime a pielii poate fi realizata cu ajutorul unui tratament non-invaziv pe baza de acid hialuronic, vitamine si minerale. Odata ce ingredientele active au patruns in straturile profunde ale pielii, tenul devine catifelat si stralucitor.

De asemenea, pentru ingrijirea tenului de acasa, se poate opta pentru un produs care are mai multe beneficii la nivelul tenului – Daily Serum de la Intraceuticals Rejuvenate. Printre cele mai importante se numara hidratarea in profunzime a pielii si reducerea semnelor imbatranirii premature. In plus, Daily Serum poate fi folosit ca baza de machiaj, intrucat ofera o mai buna rezistenta make-upului.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod