Cristi Pascu iti spune 5 reguli pentru a avea o coafura perfecta!

De multe ori, pentru ca nu avem timp sa ajungem la salonul unui hairstylist bun, alegem sa ne coafam acasa. Avem o serie de intalniri importante, ori un eveniment de tip cocktail, la care este musai sa avem parul aranjat corespunzator.
In cazul in care timpul nu va permite sa mergeti la salon, hairstylistul Cristi Pascu va ofera cateva sfaturi elementare, cinci reguli e baza pentru a avea o coafura reusita.

“1. In primul rand, parul trebuie sa fie proaspat spalat. O coafura reusita nu poate fi realizata daca parul are produs de styling de la coafura precedenta. Se va lucra pe un par curat si pieptanat.

2. Foloseste un produs de styling potrivit tipului tau de par. Daca vrei sa mergi la sigur, apeleaza la produse pe care deja le-ai testat si stii sigur ca ofera rezultatul dorit.
Nu miza pe experimente atunci cand nu poti detine controlul. De exemplu, daca ai parul fin, foloseste spuma pentru par fin pe care deja ai testat-o si nu altceva.

3. La fel, foloseste metoda potrivita parului tau. Daca ai parul fin, atunci tine-l pe clipsuri sau bigudiuri mai mult timp pentru a capata volum si o coafura care sa dureze.

4. Alege un produs de finisaj potrivit coafurii pe care vrei sa o obtii. Nu opta pentru un fixativ prea puternic pentru a nu imbacsi parul, dar nici pentru unul lejer pentru ca nu va sutine coafura decat foarte putin timp.

5.
Nu in ultimul rand, alege o coafura potrivita locului unde o vei expune. Daca mergi la o petrecere intr-o locatie pretentioasa, poti miza pe coc sau sa iti prinzi parul mai lejer. Daca mergi la un pool party sau la un garden party, ori la un eveniment pe plaja sau langa lac, tine cont ca umiditatea aerului iti poate strica coafura. Parul va absorbi umiditatea, iar coafura se va lasa. Astfel, ai grija sa nu alegi o coafura prea lejera pentru ca nu va rezista in astfel de conditii.

Atunci cand aveti un eveniment important la care aspectul estetic per total trebuie sa fie impecabil, apelati la serviciile unui hairstylist bun.

Nu improvizati acasa si nici nu mergeti pe ideea ca, daca a mers la un moment dat, rezultatul va fi garantat acelasi.
Hairstylistul are expertiza si un bagaj de informatie si de experienta si va va salva din orice impas”, spune hairstylistul Cristi Pascu, cel care formeaza noi generatii de specialisti la Academia de Coafura Cristi Pascu.  

Cristi Pascu este unul din cei mai experimentati hairstylisti din Romania. Cu o cariera de peste doua decenii in domeniu, Cristi Pascu aduce in Romania trendurile dictate la nivel international si lanseaza noi generatii de specialistii prin intermediul Academiei de Coafura Cristi Pascu.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod