Crema pentru hidratarea intensa a mainilor de la Yves Rocher

Efectele binefacatoare ale arnicai pentru frumusetea mainilor.  Intens expuse la agresiunile externe, mainile au o anumita sensibilitate si au nevoie de produse de ingrijire adaptate, pentru a fi perfect protejate.Astfel, ele isi regasesc delicatetea, senzatia de confort si frumusetea. Yver Rocer a integrat in formulele sale senzoriale, eficiente si adaptate tuturor nevoilor, extractul de Arnica, oferind astfel toate proprietatile sale intacte pentru ingrijirea si confortul de care au nevoie mainile.
Si pentru ca fiecare tip de piele are nevoi diferite, Yves Rocher a asociat extractului de Arnica, tot ce-i mai bun din activii vegetali: glicerina vegetala pentru hidratare, ulei de susan pentru nutritie, si unt de karite pentru reparare. Crema pentru hidratarea intensa a mainilor, Crema ultra - nutritiva pentru maini, Balsam pentru maini impotriva frigului - o paleta de texturi pentru a raspunde tuturor nevoilor mainilor.

Yves Rocher cultiva Arnica chamissonis prin Agricultura Biologica in campurile din La Gacilly din Bretania, leaganul istoric al marcii  Yves Rocher.
Pornind de la extremitatile inflorite ale arnicai, expertii cercetarii Cosmetique Vegetale Yves Rocher au dezvoltat un extract 100% natural, imbogatit cu polifenoli, molecule recunoscute pentru protectia extractelor vegetale impotriva agresiunilor exterioare. De ce Arnica chamissonis? Specia Arnica montana este o planta medicinala pe cale de disparitie. Pentru a participa la salvarea sa, Yves Rocher a ales sa experimenteze cu succes cultura unei specii cu proprietati similare,  Arnica chamissonis, in campurile din La Gacilly.
Originea semintelor si perioada recoltei Arnicai au fost definite cu mare grija de expertii cercetarii Cosmetique Vegetale Yves Rocher pentru a obtine mentinerea optima a principiilor active, in respectul total al biodiversitatii.

Crema pentru hidratarea intensa a mainilor  - ideal protejate, mainile sunt hidratate imediat si in mod durabil, regasindu-si delicatetea si catifelarea. Textura fina si lejera. Pret: 16 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod