Crema Olay Total Effects

Atunci cand esti femeie si te simti bine in pielea ta, timpul trece diferit, indiferent daca te distrezi cu prietenii, te bucuri de primul a mic de mana al copilului sau le citesti povesti nepotilor. Atunci cand esti femeie, ti-ai dori sa ai puterea sa opresti timpul in loc si sa poti lupta cu semnele vizibile ale imbatranirii tenului.
Atunci cand esti femeie si te simti bine in pielea ta, timpul trece diferit, indiferent daca te distrezi cu prietenii, te bucuri de primul a mic de mana al copilului sau le citesti povesti nepotilor.  Atunci cand esti femeie, ti-ai dori sa ai puterea sa opresti timpul in loc si sa poti lupta cu semnele vizibile ale imbatranirii tenului.

20 de milioane de femei din intreaga lume au ales deja sa lupte impotriva celor 7 semne ale imbatranirii avand un aliat – Olay Total Effects.  De ce nu incerci si tu?  Uita de pori vizibili, pete, culoarea neuniforma, pielea uscata, aspectul tern, textura neuniforma sau riduri si alege Olay Total Effects.
Formula sa unica VitaNiacin - o combinatie ce include vitamina B3, Vitamina E si pro-vitamina B5 – te ajuta sa ai un ten vizibil mai tanar.

Monica Barladeanu, Ambasador Olay – « 20 de milioane de femei au ales sa lupte impotriva celor 7 semne ale imbatranirii cu o singura crema. Ca si mine. Olay provoaca imposibilul ! »

Vino alaturi de ele si alege ca timpul sa treaca diferit si pentru tine. Alege sa lupti impotriva celor 7 semne ale imbatranirii !  Si nu uita : 20 de milioane de femei, 7 semne, o singura crema – Olay Total Effects! Pret maxim recomandat:  Olay Total Effects crema de zi – 56 RON, Olay Total Effects crema de noapte – 56 RON
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Ana pe 19 Dec 2011, 21:02
    Mmm...

    Am incercat... nu e cine stie ce...

    2
    1

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod