Crema hidratanta Himalaya Herbals

Ce poate fi mai potrivit pentru pielea uscata decat o crema cu o textura lejera, cu ingrediente din plante, ce se absoarbe usor? Rezultat al imbinarii cercetarilor stiintifice cu principiile de baza ale Ayurvedei
Ce poate fi mai potrivit pentru pielea uscata decat o crema cu o textura lejera, cu ingrediente din plante, ce se absoarbe usor? Rezultat al imbinarii cercetarilor stiintifice cu principiile de baza ale Ayurvedei, poate cel mai vechi sistem de medicina traditionala din lume, crema Himalaya Herbals a fost conceputa special pentru a-ti proteja pielea de factorii nocivi, cum ar fi soarele sau vantul puternic, poluarea sau clima.

Utilizata zilnic, acesta crema usoara asigura hidraterea pielii, conferindu-i un aspect luminos si sanatos, iar tu vei putea sta linistita: vei avea o piele de invidiat!

De ce este aceasta crema atat de eficienta? Este foarte simplu: ingredientele pe care le contine sunt 100% naturale.
Aloe vera, de exemplu, este o incantare pentru piele, datorita proprietatilor sale de regenerare si hidratare, facand-o fina ca matasea. si pentru ca in fiecare zi pielea este agresata de  diversi factori de mediu, efectele benefice ale aloe vera au fost imbinate cu protectia si tonifierea oferite de extractele de arbore indian Kino, ce refac structura pielii in profunzime.

Mai mult, aceasta crema este potrivita pentru toate tipurile de ten si se poate folosi la fel de bine pentru fata, ca si pentru corp si indeosebi pentru zonele care necesita hidratare mai intensa, cum ar fi mainile sau coatele.

Crema hidratanta Himalaya Herbals este disponibila in cutii de 50 ml, la pretul recomandat de 7 lei.
 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod