Crema de noapte cu acizi de fructe (AHA) Colose

Utilizarea recenta a acizilor alfa hydroxy (AHA) in cosmetica confera o exfoliere delicata (peeling) a stratului superior cornos al pielii. Acesti acizi din fructe sunt extrasi din mai multe surse

Utilizarea recenta a acizilor alfa hydroxy (AHA) in cosmetica confera o exfoliere delicata (peeling) a stratului superior cornos al pielii. Acesti acizi din fructe sunt extrasi din mai multe surse: boabe de cafea, stafide, lamaie, trestie de zahar si struguri. Au doua activitati principale asupra epidermei: catifelare si exfoliere.

Mecanismul lor de actiune pot fi explicate ca modificare a legaturii ionice dintre celulele epidermei si diminuare a coeziunii lor producand eliberarea celulelor moarte sau imbatranite.

Noile celule ale stratului exfoliat sunt stimulate si iau locul celulelor eliminate. Accelerarea acestui proces natural de eliminare catifeleaza textura pielii cu un ten mai luminos, netezind ridurile mici si reducand schimbarile pigmentare.

Crema cu acizi de fructe(AHA) COLOSE  de la Natural Collection este o emulsie ulei in apa onctuoasa si usoara la aplicare care contine:

  • Ulei de jojoba (Buxus chinensis) extras din samanta dintr-un arbust de desert este asemanatoare sebumului cu care este complet miscibila.
    Formeaza o pelicula nelipicioasa, non-grasa la suprafata epidermei, pastrand umiditatea. Foarte stabila la oxidare si caldura, acest ulei ajuta la mentinerea umiditatii si protectiei pielii.

  • Acizii din fructe COLOSE a creat un amestec din extracte de fructe rosii si mere: Mar (Pyrus malus), coacaze (Ribes nigrum), afine (vaccinuis myrtillus).Contine patru acizi importanti alpha hydroxy: glicoli, citrice, malic si lactic. Asocierea lor este eficienta si delicata gratie biosinergiei dintre ele si a pH-ului echilibrat.

  • Extract de musetel (Bisabolol): Principiul activ al plantei calmeaza pielea tensionata gratie actiunii lenitive.

  • Complex de vitamine cu vitamina E cu rol de neutralizare a radicalilor liberi daunatori si care stimuleaza producerea de colagen conferind tenului fermitate si tonifiere.

 
Datorita pH-ului sau redus, aceasta crema nu trebuie aplicata pe buze, in zona ochilor sau pe rani usoare.

Produsul este disponibil pe www.natural100.ro la pretul de 58 lei.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:02
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod