Mihai Traistariu are o companie de taxi

Facebook Twitter Comenteaza
Pe data de 7 iunie, Mihai Traistariu isi va lansa oficial propria companie de taxi. Lansarea firmei Mihai Taxi va avea loc la Constanta, urmand ca la inceputul verii viitoare, sa fie lansata in Bucuresti si in restul tarii.

Cele 84 de masini ale companiei circula deja pe strada, Mihai Taxi inregistrand numeroase comenzi chiar din prima zi de activitate. "Sunt foarte fericit! N-as fi crezut ca ideea asta de a lansa o noua firma de taxi va avea un asemenea impact. Clientii au sunat in prima zi de activitate a companiei in disperare.
Ma bucur ca am pornit in forta! Nici nu m-am asteptat!", a declarat Traistariu.

Concertul de lansare Mihai Taxi va avea loc sambata, 7 iunie, ora 14.00, si este organizat chiar de Mihai, fiind prima data cand artistul isi organizeaza propriul concert. El se va ocupa de cazarea si transportul artistilor, de catering, de publicitate si de tot ce tine de eveniment.

Acesta va fi un maraton muzical - un concert de 3 ore in aer liber, pe terasa Radio Vacanta din Mamaia. Cu aceasta ocazie, Radio Vacanta va incepe sa emita tot de pe 7 iunie, lansandu-si astfel si ei, oficial, grila de programe pe sezonul estival.

In concert vor fi prezento: Irina Loghin, Doru Octavian Dumitru, Laurentiu Cazan, Catalin Crisan, Costi Ionita, solistul de muzica populara - Marius Cristel-Marin,  Cristina Bondoc (finalista concursului Megastar), violonista Alexandra Toader si, bineinteles, noul patron de taxi, Mihai Traistariu.
Prezentatorul spectacolului va fi Liviu Predescu.
 
In cadrul concertului, Mihai va organiza si o tombola cu premii. Astfel, cetatenii care vor circula de pe 1 pe 7 iunie cu Mihai Taxi si vor pastra bonurile de calatorie, pot veni cu ele la concertul de pe 7 iunie si participa astfel la tombola.

De asemenea, s-au impartit 10.500 de pliante si carti de vizita in cutiile postale din Constanta, iar cei care vor sa participe la tombola vor avea si in plic un talon de completat, cu care trebuie sa vina pe 7 iunie la Radio Vacanta.

Ultimul dintre premiile acordate va fi unul special: Mihai Traistariu va extrage din urna un talon cu numele unei doamne sau domnisoare, iar cea care va fi castigatoare va fi dusa acasa cu taxiul de...
insusi Mihai Traistariu!

Ai nevoie de un sfat?

Intreaba pe

Afla ultimele noutati

Aboneaza-te la newsletter »
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod