Cosmetics Beauty Hair, evenimentul ce stimulează dezvoltarea industriei frumuseții din România

În această toamnă, între 28 septembrie și 1 octombrie, Bucureștiul va fi gazda celui mai important eveniment din România destinat frumuseții.
Organizat în cadrul Centrului Expozițional Romexpo, în Pavilioanele C1,C2 și C4, Cosmetics Beauty Hair constituie unul dintre cei mai puternici promotori ai industriei cosmeticelor din țara noastră, fiind o manifestare de referință pentru producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică, îngrijire corporală și coafură.  

Prima ediție a târgului Cosmetics Beauty Hair a avut loc în 1994, iar de atunci s-a dezvoltat an de an, atingându-și scopul de a fi un adevărat fenomen pentru profesioniștii din această industrie, una foarte dinamică și cu un potențial uriaș de dezvoltare.

Cu oferte inedite, conforme tendințelor sezonului și anticipând direcțiile anului următor, producătorii, importatorii și distribuitorii de produse, echipamente și mobilier pentru cosmetică vor fi în număr mai mare față de anul trecut.
Spre exemplu, în 2016, au fost prezente la Cosmetics Beauty Hair peste 130 de companii din România și din străinătate, cifrele înregistrate comparativ cu ediția precedentă fiind cu 6 la sută mai mari, la numărul de firme expozante, cu 11 la sută s-a înregistrat o creștere a suprafeței expoziționale ocupate dar și o creștere a participării în rândul publicului cu peste 14.000 de vizitatori, ce au ales să profite de ofertele puse la dispoziție de comercianți în cele patru zile de manifestare expozițională.

Anvergura evenimentului Cosmetics Beauty Hair reiese şi din nivelul tranzacţiilor realizate atât în timpul târgului cât şi ulterior, din numărul de companii expozante şi din prezenţa internaţională constantă a unor ţări precum Italia, Grecia, Olanda, Turcia.
Pe întreaga perioadă a desfăşurării târgului, toamna prinde culoare la Romexpo prin cele mai noi tendinţe în make-up şi hair styling prezentate de profesioniştii domeniului dar şi prin evenimentele conexe realizate, în cadrul cărora vizitatorii beneficiază de sfaturi utile şi demonstraţii din partea specialiştilor.

 Produsele oferite la prețuri promoționale doar pe durata târgului, dar și posibilitatea de a găsi noi distribuitori sau de încheia parteneriate strategice, sunt numai o parte din avantajele oferite de ediția 2017 a Cosmetics Beauty Hair.

Printre companiile de frumusețe cu istoric și foarte îndrăgite de public ce și-au anunțat în acest an prezența la Cosmetics Beauty Hair se află Luiza Essence, care de peste 8 ani este printre cele mai importante companii pe segmentul de distribuire produse profesionale pentru îngrijirea părului în România, ROWE, unul din liderii pe segmentul distribuirii de aparate profesionale pentru saloane de remodelare corporală, DIVA, Beauty One, Salon Pro, Cosmoprof, Yofi Hair Academy, Ardes sau Nail Art.

Evenimentul este structurat pe două componente: B2B (Business to Business) – pentru cei care doresc să găsească distribuitori sau reselleri şi B2C (Business to Client) – pentru companiile care vând direct consumatorilor finali.

În cele patru zile ale târgului, programul de vizitare este între orele 10:00 și 18:00 iar duminică între 10:00 și 16:00, biletul de intrare fiind 10 lei pe zi, iar tariful la parcare fiind de 3 lei pe oră.   

Copiii sub 7 ani, persoanele cu dizabilitati si persoanele institutionalizate beneficiaza de intrare gratuită.


 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod