Colgate-Palmolive îți oferă cadourile ideale de sărbători pentru tine și cei dragi

Anul acesta, Colgate-Palmolive a început pregătirile de sărbători mai repede și aduce în magazine noile seturi special concepute pentru această perioadă a anului. Cadoul perfect poate fi ales mult mai ușor și, astfel, poți câștiga timp pentru pregătirile de sărbători.

Noile seturi Colgate-Palmolive vin cu un design atractiv, ambalaje de bună calitate, reduceri de până la 30% sau genți cadou, precum și cu o varietate de produse menite să încânte toate simțurile. Gama este variată și include șapte seturi pentru femei și trei seturi pentru bărbați, cu produse Palmolive, Palmolive Men, Lady Speed Stick și Mennen Speed Stick.


Seturile pentru femei oferă o experiență senzorială irezistibilă
Pachetele de Crăciun dedicate femeilor au în componența lor și noile produse lansate în acest an, precum gama de creme de duș Palmolive Gourmet, săpunurile lichide spumă Palmolive Magic Softness sau gelurile de duș Palmolive Limited Edition.  
Pachetul Olive Grove este destinat femeilor care acordă o mare atenție ingredientelor pe care le conțin produsele folosite.

Gelul de duș Palmolive Naturals Olive (250 ml) și crema de corp (300 ml) din aceeași gamă oferă un plus de hidratare datorită laptelui și ulelui de măsline 100% natural.
Setul Orchid Fantasy este un răsfăț pentru simțuri datorită florilor exotice și include antiperspirantul Lady Speed Stick Wild Fresia și gelul de duș Natural Black Orchid (250 ml).

Pentru o piele perfectă și arome luxuriante, precum cele de trandafir și fructul dragonului, setul Sweet and Charming este soluția. Acesta conține trei produse Palmolive, și anume: noul săpun lichid Magic Softness Raspberry (250 ml), noul gel de duș Aroma So Sweet (250 ml) și gelul de duș Aroma So Glamorous (250 ml).
Retro Mandarine oferă senzația de revitalizare pentru întreg corpul, cu aroma sa proaspătă de mandarine.
Ambalat într-o cutie cu tentă exotică, acesta conține săpunul lichid Magic Softness Mandarine (250 ml) și gelul de duș Aroma So Vibrant (250 ml).


Cu setul Gourmet Collection poți ceda tentației aromelor intense de ciocolată, vanilie cremoasă și piersici proaspete, fără nicio calorie! Cremele de duș din componența sa - Palmolive Gourmet Vanillia Pleasure (250 ml), Gourmet Chocolate Passion (250 ml) și Gourmet Peach Delight (250 ml) - transformă dușul zilnic într-o experiență irezistibilă de care nu te vei mai sătura.
Sensual Relax  îmbină patru produse care te încarcă cu energie pozitivă, îți hidratează pielea și te învăluie în arome de lavandă și cardamon: gelul de duș Aroma So Relaxed (250 ml), spuma de baie Aroma So Relaxed (500 ml), șamponul Softly Liss (350 ml) și antiperspirantul Lady Speed Stick Wild Fresia (45 g).

Produsele sunt ambalate într-o elegantă geantă cosmetică.
Palmolive Limited Edition include cele două geluri de duș în ediție limitată Palmolive So Tempting (500ml) și Be Sensual (500ml), care te inspiră cu aromele lor senzuale, de iarnă.

Arome inspirate de forța naturii în gama special creată pentru domni
Pentru bărbați, Colgate-Palmolive a pregătit trei seturi speciale, cu diferite arome răcoritoare: Sailor, Into the Wild şi Extreme Traveller.
 Setul Sailor ţine pasul cu aventurile de zi cu zi ale fiecărui bărbat. Acesta conţine gelul de duș Men Fresh Care (250 ml) şi antiperspirantul Mennen Speed Stick Avalanche (60 g).
Into the Wild este pachetul inspirat din natură, potrivit pentru a fi folosit dimineaţa sau după un antrenament.
Setul este compus din trei produse: gelul de duș Men Refreshing (250 ml), șamponul Invigorating (350 ml) şi deodorantul solid Avalanche (60 g).
Extreme Traveller este setul perfect pentru călătorie, care îți amintește de prospețimea naturii şi îţi revigorează simţurile. Ambalat într-o geantă cosmetică cadou, acesta cuprinde gelul de duș Men Refreshing (250 ml), șamponul Invigorating (350 ml) și deodorantul Mennen Speed Stick Avalanche (60 g).
Pachetele sunt deja disponibile în magazine.

 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • Lavi85 pe 25 Dec 2016, 23:18
    Care este ritualul tau preferat de ingrijire?

    Ritualul meu preferat de ingrijire este setul Gourmet Collection.

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod