Colecția Fiji de la OPI– 12 culori care surprind nuanțele vibrante ale insulelor

Cu o paletă de culori care surprinde nuanțele spectaculoase ale florei din insule – în special ale celor mai parfumate flori exotice, alături de culorile mării și de lagunele albastre, colecția Fiji 2017 creată de OPI te conduce într-o călătorie de vis și  captează esența insulelor într-o colecție unică.

Colecția Fiji lansată de OPI cuprinde 12 lacuri de unghii disponibile în formulele Nail Lacquer, GelColor și Infinite Shine, oferind o experiență a culorilor și o multitudine de opțiuni pentru a găsi cel mai bun produs.

Cu o paletă de culori care cuprinde nuanțele de albastru ale oceanului infinit, fâșii întinse de plaje nisipoase si palmieri, apusuri îndrăznețe și vibrante, colecția Fiji împletește culori și captează esența pură a insulelor. Culorile sunt potrivite pentru a fi purtate atât la unghiile de la mâini, cât și la picioare – reprezentând alegerea potrivită fie că petreci o zi la grădină botanică sau te afli pe o plaja cu nisip fin, ori iei cina la un restaurant luxos.  

Nuanțele “Living on the Bula-vard!” și “Two-Timing the Zones” descriu spiritul și unicitatea locului, în timp ce  “Do You Sea What I Sea?” și “ l  Can Never Hut Up” surprind culorile plajelor și ale lagunelor albastre.
“Exotic Birds Do Not Tweet” și “Polly Want a Lacquer?” își au inspirația în frumusețile sălbatice și îndrăznețe ale insulelor.

„Pe lista oricui de dorințe se află și o vizită în Fiji. Cultura, bucătăria și peisajele colorate ale insulelor sunt cele trei lucruri care au inspirat cele 12 nuanțe ale acestei colecții”, spune Co-Fondatoarea și Ambasadoare a brand-ului OPI, Suzi Weiss-Fischman. „Prin intermediul colecției Fiji, femeile din întreaga lume pot face o călătorie către această destinație de vis, purtând unghii în culorile insulelor”.

Colecția OPI Fiji este disponibilă în variantele Nail Lacquer, Infinite Shine si Gel Color (destinate doar pentru uzul în saloane).

Infinite Shine oferă o finisare cu o strălucire deosebită și aspect de lac semi-permanent, rezistând pe unghie până la 11 zile. Se aplică și se îndepărtează ușor, la fel ca lacul de unghii clasic. Preț: 60 lei. Nail Lacquer oferă o formulă bogată, foarte pigmentată, pentru o aplicare uniformă. Preț: 50 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod