CND a lansat lacurile semi-permanente în doi pași, Shellac Luxe

Într-o societate în care totul se întâmplă cu viteza luminii, în care timpul este o resursă extrem de prețioasă, CND vine cu o soluție pentru o manichiură perfectă într-un timp extrem de scurt – CND Shellac Luxe - lacurile semi-permanente în doar două etape și timp de îndepartare de doar 60 secunde!
Conform tehnologiei, produsul oferă cel mai rapid serviciu de gel polish și a fost dezvoltat pentru toți cei care doresc atât unghii puternice și sănătoase dar și durabilitatea și strălucirea  lacurilor tradiționale  Shellac ™ CND, în cel mai scurt timp posibil.
 
Primul pas al CND ™ Shellac Luxe ™ este culoarea care are baza adezivă integrată, urmată de un strat de top coat ce sigilează culoarea și conferă o strălucire de diamant. Noua pensulă este mult îmbunătățită, având peste 200 de fire și permite o aplicare ușoara, uniformă și precisă.
 
Produsul are aceleași caracteristici ca și CND Shellac ™: timp de purtabilitate de 14+ zile și este apoi îndepartat în salon. Dar, noua tehnologie este mult îmbunătățită și, mulțumită unor micropori unici, noul CND ™ Shellac Luxe ™  se îndepărtează rapid (împachetarea și îndepărtarea lacului durează acum  doar 60 secunde!). În plus, mulțumită naturii  poroase, produsele tratament, cum ar fi CND SolarOil ™ sau Rescue RXx, penetrează placa unghiei, tratând în profuzime.
 
O altă particularitate a CND ™ Shellac Luxe ™   este designul elegant al sticlei, care acum are 12.5 ml.
 
Despre lansarea noului produs, CND™ Co-Founder & Style Director, Jan Arnold, declară: "La CND, întotdeauna lucrăm la îmbunătățirea vitezei și calității serviciilor noastre. Noua tehnologie CND ™ Shellac Luxe ™ este o o revoluție în domeniu. Este un serviciu premium pe care atât  profesioniștii cât și clienții le caută: servicii mai rapide și tratamente de îndepărtare mai blânde".
 
CND ™ Shellac Luxe ™   a avut lansarea oficială în Romania săptămâna trecută în cadrul evenimentului annual Top Beauty Trade Show organizat de Top Line România. La evemiment a fost prezentă și  Nataliya Al-Ta'ai, CND Ambassador Trainer.
 
Punctele cheie ale CND ™ Shellac Luxe ™:
- Aplicare de 10 ori mai rapidă – baza este integrată în culoare
- Durabilitate și strălucire 14 zile+
- Extrem de ușor de îndepărtat în doar 60 de secunde, fără ca unghia să fie agresată
- Salonul salvează 15 minute / aplicare în comparație cu un sistem similar
- Selecție premium de culori – 65 de nuanțe dintre care 15 se regăsesc exclusiv în colectia CND ™ Shellac Luxe ™
 
Colecția CND ™ Shellac Luxe ™  este disponibilă în magazinul Top Line (Bd. Regina Maria 14, București), pe www.toplineshop.ro și în saloanele partenere Top Line din țară.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod