Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser cu Vitamina C pură - soluția anti-aging pentru cei nerăbdători

Noua pudră Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser cu vitamina C pură este o pudră ultra fină care se activează în contact cu apa, oferind efect instant asupra tenului: îi oferă luminozitate, netezește și îmbunătățește textura pielii datorită formulei anti-aging a vitaminei C în stare pură.
Proaspăt înseamnă puternic!

Cu noul Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser cu Vitamina C Pură pielea ta devine mai sănătoasă și mai tânără de la prima aplicare.

Este dovedit faptul că Vitamina C se oxideaza în timp, de aceea, ea acționeaza cel mai bine atunci când e proaspătă. Astfel, pachetele inovatoare de unică folosință protejează formula, oferind în fiecare doză cea mai pură și proaspătă formă a vitaminei C.
Pentru o experiență de revigorare și reînnoire a celulelor pielii, îți recomandăm să combini această pudră ultra fină cu apă. Chiar de la prima aplicare, pielea se trezește instantaneu la viață, având un aspect mai luminos, contribuind la procesul de reînnoire a celulelor.
Poți folosi pudra de curățare în fiecare dimineață (formula este special concepută pentru a nu usca pielea) separat sau împreună cu Booster-ul Clinique Fresh Pressed.

Cum să activezi și să folosești pudra:

1.    Toarnă pudra în mâinile umede.
2.    Adaugă apă și amestecă.
3.    Masează pe piele, cu grijă.
4.    Lasă produsul să acționeze 1 minut timp în care Vitamina C să pătrundă in piele.
5.    Clătește cu suficientă apă.

Ingrediente și tehnologie:

•    Vitamina C (Acid Ascorbic) ajută instant pielea să-și recapete luminozitatea, strălucirea și aspectul tânăr.
•    Argila caolin, cunoscută pentru proprietățile purificatoare naturale ajută la absorbţia sebumului și a prafului şi, în acelaşi timp, împrospătează și exfoliază pielea.
•    Acidul Salicilic acționează ca un exfoliant pentru a îndepărta stratul de celule moarte și excesul de sebum, în vederea uniforimizării şi retexturizării pielii.
NOU! Clinique Fresh Pressed™ Renewing Powder Cleanser Pure Vitamin C (14gr) este disponibil în magazinele de profil, iar prețul recomandat este de 129 RON.

Produsul este testat pentru a nu produce alergii.

100% fără parfum. Sunt disponibile şi:Clinique Fresh Pressed™ 7 DAYS SYSTEM Vitamina C pură. Clinique Fresh Pressed™ Booster zilnic cu Vitamina C 10% pură – 369 RON.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod