Charm Beauty - cadouri unice, colorate şi aromate

Pielea ta este preţioasă. Charm Beauty consideră că investiţia în produse a pielii de înaltă calitate şi o abordare holistică şi proactivă a frumuseţii este primul pas către o piele sănătoasă. Fiecare formula este bazată pe un amestec unic de uleiuri esenţiale, extracte botanice, vitamine şi minerale menite să restabilească armonia şi echilibrul atât pentru minte, cât şi pentru corp. Abordarea brandului faţă de sănătatea pielii este inspirată de natură şi urmăm principiul excelenţei în tot ceea ce facem.
Gama largă de formule importate din Marea Britanie contine produse din ingrediente naturale, fără parabeni sau conservanţi.
 
Misiunea Charm Beauty este să inspire clienţii, să descopere o lume a răsfăţului, un univers romantic şi modern umplut cu detalii minunate, parfumuri vesle şi atingeri delicate. Inspirat din amestecuri unice şi palete de culori vii, brandul este un sanctuar pentru pielea ta. Cu ajutorul specialiştilor şi experţilor, colecţia de produse pregatita pentru piele este menita să îţi accentueze frumuseţea naturală.
Selecţia de produse pentru corp sunt infuzate cu elemente nutritive, vitamine, uleiuri esenţiale, extracte din plante, fructe şi flori, antioxidanţi care hidratează şi protejează pielea în acelaşi timp. Poţi să împarţi magia şi cu cei dragi, cu ajutorul selecţiei de cadouri unice, colorate şi aromate. Inspirate din tot ce are mai bun natura, pachetele sunt cadourile perfecte pentru femeile importante din viaţa ta. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod