Ce face Tania Budi pentru a avea un ten impecabil?

Tania Budi continuă să ne surprindă pe zi ce trece afișând o imagine impecabilă. La cei 51 de ani ai săi are un ten proaspăt, ferm și luminos, și o siluetă perfectă. S-a creat un adevărat mister în jurul a ceea ce face vedeta pentru a ajunge să aibă un aspect fizic natural atât de uimitor. Tania a declarat în mai multe rânduri că secretul stă în faptul de a se bucura de viață, de a avea o stare pozitivă zi de zi, un stil alimentar sănătos, hidratare corectă.

Dincolo de acestea, are un sprijin de nădejde atunci când tenul ei are nevoie de reîmprospătare: apelează la medicul său estetician, Iancu Morad, care știe ce tratamente neinvazive ori minim-invazive să realizeze pentru a avea efectele dorite și a păstra totuși naturalețea.
La medicul Iancu Morad vedeta apelează pentru a da un restart periodic tenului, oferindu-i luminozitatea și elasticitatea de care are nevoie.

Pentru că nu este adepta operațiilor estetice, Tania recurge la câteva tratamente neinvazive pentru care Dr. Iancu Morad este, de altfel, renumit: Tratamentul de curățare Jet-Concept și Terapia Dracula.

“Tania Budi este una din cele mai frumoase femei din România și sunt încântat că, de atâția ani, îmi cere consiliere pentru a alege metodele cele mai eficiente și mai sigure pentru a combate semnele înaintării în vârstă. Mizăm tot timpul pe obținerea unui rezultat natural, iar acest lucru se vede întru totul în cazul Taniei
”, declară Dr.
Iancu Morad.

După o vară de stat la soare, Tania Budi afiseaza un ten perfect, hidratat, fără urmă de riduri sau pete inestetice. Unul din secretele sale este tratamentul Jet-Concept, recomandat de medicul estetician Iancu Morad.  Acest tratament are capacitatea de a îndepărta din adâncime toate impuritățile și celulele moarte de piele, astfel ca tenul arată proaspăt, iar semnele vizibile ale factorilor agresivi care îl pot îmbătrâni sunt estompate.

“Iubesc marea și-mi place să stau la soare. Odata cu venirea toamnei, domnul doctor Iancu Morad îmi face acest tratament de curățare, numit Jet Concept, care-mi lasă fața curată și hidratată.
Este ca un puternic cu un cocktail de acid hialuronic și vitamine care o reîmprospătează”
, declară Tania Budi.

Medicul estetician Iancu Morad recomandă acest tratament tuturor persoanelor odată cu trecerea de la sezonul cald la sezonul rece. “Jet-Concept este un tratament perfect în special pentru persoanele a căror piele se îngrașă foarte repede. Pielea absoarbe impuritățile, porii se închid și astfel pot apărea probleme mai grave. Îl recomand tuturor și odată cu schimbarea sezoanelor, cu trecerea de la cald la rece sau invers. Este un tratament neinvaziv, care durează doar câteva minute, ideal pentru pauza de prânz. Pielea se curăță foarte bine cu ajutorul unui jet cu aer puternic, porii sunt astfel deschiși și inserăm prin acest jet un cocktail de acid hialuronic și vitamine.
Efectul este vizibil aproape imediat
”, spune medicul Iancu Morad.

Tratamentul este realizat la clinica medicului Iancu Morad, Luxury Aesthetics din București, acolo unde își fac tratamente și alte vedete precum Raluca Bădulescu, Cream, Carmen Negoiță, Andreea Antonescu, Ellie White, Giulia Anghelescu sau Cătălin Botezatu.

 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod