Ce a făcut Adina Buzatu pentru a avea tenul întinerit de sărbători

Adina Buzatu a apelat la specialiștii din industria de frumusețe pentru a avea un ten întinerit de sărbători.
Cunoscuta femeie de afaceri se poate lăuda acum o cu piele fermă și radiantă, cu riduri atenuate, perfect hidratată, după ce a urmat un tratament profesional neinvaziv, același la care au apelat în trecut și alte vedete cunoscute din showbiz, precum Adelina Pestrițu, Carmen Brumă, Patrizia Paglieri, Dana Războiu, Carmen Negoiță.

Este vorba de Guinot Hydradermie, de la Centrele Silhouette, un tratament profesional de dublă ionizare dinamică îmbunătățirea aspectului pielii, până la perfețiune.

Acesta se realizează cu un aparat special și cu produse ce hidratează și furnizează energie celulelor pielii, stimulând regenerarea, fiind o adevărată alternativă la medicina estetică.

Este știut faptul că, încă din copilărie, activitatea celulară se diminuează odată cu trecerea timpului.
Celulele noastre pierd energie iar, implicit, diviziunea celulară este redusă, sinteza de fibre de elastină scade, iar semnele de îmbătrânire se instalează vizibil.

Astfel, Guinot Hydradermie de la Silhouette activează tinerețea, reface mecanismul energetic celular așa cum nu a mai fost posibil până acum în industria estetică. Noua tehnologie cu ionizare dinamică stimulează activitatea moleculară și furnizează energie celulelor pielii, ajutând la regenerare.

“Nimic nu este mai plăcut decât un tratament profesional după câteva zile stresante în care ai fost răcit, obosit și stresat.
Pielea mea se simte senzațional acum!”, a scris Adina Buzatu pe pagina ei de socializare, după ce a urmat tratamentul de la Silhouette.

Tratamentul este disponibil la Centrele de Slăbit și Înfrumusețare Silhouette din București (Unirii și Dorobanți) și are prețul de 338 lei/ședința.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod