Carmen Negoiță a scăpat de ridurile din jurul gurii cu Biolifting, tratamentul anti-aging al medicului Iancu Morad

Mereu grijulie cu aparițiile sale publice ori pe social media, Carmen Negoiță a decis să apeleze la medicul estetician Iancu Morad pentru a rezolva o problemă estetică ce nu părea să dispară prin utilizarea produselor cosmetice obișnuite.
Întrucât a sesizat că tenul nu mai avea hidratarea și elasticitatea de dinainte, iar ridurile din zona naso-labială se adânceau din ce în ce mai mult, vedeta a apelat la tratamentul Biolifting realizat în România de medicul Iancu Morad. Procedura este în vogă printre vedete de la Hollywood precum Charlize Theron, Kim Kardashian, Jennifer Aniston sau Cameron Diaz.
 
"După o vârstă încep să se adâncească ridurile de expresie, iar soluțiile clasice nu mai sunt la fel de eficiente ca în trecut. O admir pe Tania Budi cât de bine arată la vârsta ei și am aflat că medicul Iancu Morad îi face de două ori pe an Biolifting. Este o formă avansată de PRP, Terapia Vampir așa cum mai este cunoscută, completată de Dermapen. A durat doar o oră și jumătate, nu a durut. După câteva zile încep să se vadă rezultatele remarcabile. Tenul este super hidratat și au dispărut ridurile din jurul gurii, acolo unde chiar vroiam să se vadă rezultatele.  Sunt foarte încântată de rezultat. Se va vedea din ce în ce mai bine în următoarea perioadă. Pielea este fină și luminoasă. Port foarte puțin machiaj, spre deloc, declară Carmen Negoiță.

Biolifting este o procedură bazată pe prelucrarea sângelui propriu și îmbogățirea lui cu o serie de substanțe hrănitoare, specifice organismului. Este indicată mai ales persoanelor trecute de vârsta de 40 de ani.

Medicul estetician Iancu Morad explică în ce mod acționeaza acest tratament.

"Biolifting se bazează pe celulele pe care le avem cu toții în organism. Recoltăm sânge, îl prelucrăm în diverse aparate și formăm două tipuri de substanță. Prima este un ser activ pe care îl reîmbogățim cu aminoacizi și acid hialuronic.  Cu ajutorul unui aparat ce se numește Dermapen îl intoducem apoi la nivelul mezodermului. Acest ser va oferi pielii elasticitate și fermitate.  A doua substanță obținută este transformată cu plasma gel. Aceasta este echivalentul acidului hialuronic, însa este 100% naturală, produsă doar din sângele pacientului și este indicată pentru injectarea mai profundă. Ne ajută să remodelăm zonele unde s-a pierdut din volum din cauza înaintării în vârstă, spre exemplu. Astfel, avem parte de o întinerire din profunzime în toate stadiile. Sunt proceduri indicate mai ales persoanelor ce au depășit vârsta de 40 de ani și care caută soluții pentru a trata semnele înaintării în vârstă, fără a apela la bisturiu", declară medicul estetician Iancu Morad.

În România, Tania Budi, Cătălin Botezatu, Raluca Badulescu sunt doar câteva dintre persoanele publice care apelează la Biolifting pentru a atenua semnele îmbătrânirii pielii.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod