Calvin Klein lanseaza o noua poveste de dragoste: OBSESSED

Ca re-invenție a unui parfum iconic, noua lansare a brandului Calvin Klein, OBSESSED pune accentul pe evocarea memoriei prin miros. Imbinând memoria si dorinta, masculina si feminina, trecutul si prezentul, aceste parfumuri impresionante  cu ecou originalului OBSESSION, dar in acelasi timp estompate  si reformulate ca mirosuri, atat pentru barbati si femei astazi.

"Unul dintre primele lucruri pe care le-am făcut când am ajuns la CALVIN KLEIN a fost sa ma uit la arhiva OBSESSION. Atunci am descoperit atât de multe imagini care nu au fost niciodată văzute și am început să înțelegem adevărata poveste de dragoste din spatele campaniei lui Kate și a lui Mario. Este  povestea  momentului iconic și de inspiratie în fotografia modei, la fel de mult ca o poveste de iubire profund personală și umană, cele două sunt interconectate și nu pot fi repetate niciodată.
Am vrut să ne uităm la amândouă și să le explorăm într-un mod nou, făcând parfumul parte integranta a acestei povesti de iubire. Am dorit memoria, imaginea vizuală și senzuală să se împletească astăzi
". - RAF SIMONS, Chief of Creative Officer CALVIN KLEIN

"Am fost atât de pasionat de fotografie, iar Kate și cu mine eram îndrăgostiți ... Eram innebunit a s-o fotografiez. Era cea mai apropiată persoană pentru mine. Aș fi fotografiat-o tot timpul și, uneori, asta o innebunea, iar alteori ii plăcea să facă parte din ea. Am avut vremuri bune. Am fost tineri și nu am mai fost niciodată de atunci atât de obsedat sau  de îndrăgostit de fotografierea unei persoane." - PIETER MULIER, Creative Director CALVIN KLEIN

În inima lui OBSESSED este amintirea unei iubiri trecute, declanșată de mirosul unei persoane dragi pe piele. Aici, genurile sunt subminate și stratificate, cu mirosurile tradiționale ale masculinului Fougère – in mod deosebit prin levănțica alba - folosite pentru parfumul femeii, în timp ce mirosul bărbaților este într-o Vanilie întunecată.
Aceste elemente sunt combinate cu materiale mai tipice asociate cu fiecare gen; Mosk-ul adaugă o căldură senzuală la parfumurile femeilor, în timp ce Ambra și notele lemnoase întăresc simțul masculinității . Această tensiune, o împingere și o tragere compulsivă, îi face pe purtător să se întoarcă din nou la parfumuri.

În paralel cu povestea olfactivă a lui OBSESSED, mai apare si  o poveste vizuală. În 1993, Obsession a atins cu adevărat statutul său iconic, când Kate Moss a devenit fața parfumului, fotografiata de prietenul ei , Mario Sorrenti. Această imagine de abandonare totala extrem de   provocatoare, reflectă o adevărată poveste de dragoste. Ca primul parfum creat și promovat sub RAF SIMONS în funcția de Chief Creative Officer al CALVIN KLEIN, OBSESSED poate fi văzută ca o sărbătoare a parfumurilor CALVIN KLEIN trecut, prezent și viitor.

OBSESSED este despre modul în care memoria, senzualitatea și viziunea se intersectează astăzi.OBSESSED încântă în exces, acest lucru realizandu-se într-un mod rafinat, echilibrat și contemporan.
O combinație între memoria olfactivă și dorința modernă aduce trecutul în mod seductiv în prezent.

OBSESSED FOR WOMEN -  Verde aromatic oriental -  Note de Top:  Lamaie Sacra, Esenta de Neroli, Elemi; Note de mijloc: Frunze de Violeta, Lavanda Albă, Salvia; Note de baza: Mos, Helvetolide Ambrette Muscenone
Structura masculină Fougère este în contrast cu căldura feminină; parfumul se formează în jurul unei baze de lavandă albă, în timp ce Moscul cremos o infasoara intr-o atingere moale . Tensiunea notelor de top aromatice cu cremă netedă a spatelui explorează în continuare tensiunea dintre masculin și feminin. Parfumier Annick Menardo; Master Perfumer - Honorine Blanc

OBSESSED PENTRU BĂRBAȚI - Un parfum lemnos, oriental ambrat - Note de varf: Grapefruit Oro Blanco Piper Sichuan Cardamom Negru; Note de mijloc: Frunze de cedru, Labdanum Firnat, Piele Alba; Note de baza: Patchouli , Infuzie neagră de vanilie, Ambrox Super.  Inimă convingătoare a Vaniliei Negre este structurată sofisticat cu note inchise lemnoase, dimensionale, sugerand  tensiunea dintre melodicitatea feminină și puterea masculină.
Parfumier -  Ilias Ermenidis; Parfumier  - Christophe Raynaud.  Disponibil la nivel global începând din iulie 2017
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod