Bourjois prezintă look-ul chic parizian de primăvară inspirat de Elise Chalmin

Pentru femeile pariziene fiecare primăvară este o oportunitate pentru a-și redefini stilul vestimentar, pentru a fi provocate să experimenteze și să găsească cea mai trendy culoare a sezonului. Anul acesta, stilul parizian se regăsește în paleta de farduri Smoky Stories alcătuită dintr-o armonie de nuanțe de nude, roz delicat și oranj deschis. Un finish catifelat pentru buze delicioase, dar și pentru o manichiură în tendințe, poate fi obținut cu nuanța oranj cu accente roșii. Astfel, vei obține un machiaj de primăvară în nuanțe delicate cu accente vii.

Pentru colecția de primăvară, Bourjois a apelat la Elise Chalmin, un designer parizian, renumit pentru culori și modele geometrice distincte. Viziunea sa asupra tendințelor, creativitatea și pasiunea pentru culori au determinat colaborarea cu Bourjois pentru colecția de primăvară. Elise Chalmin a reinterpretat tendințele în ceea ce privește paleta de culori de primăvară, folosindu-se de talentul său de co-creatoare al look-ului #ParisPoppyChic.

A selectat o gamă de nuanțe nude delicate și a adăugat nuanța poppy red pentru un plus de strălucire. Elise și-a pus amprenta personală incluzând modelele geometrice și a folosit culorile colecției pentru a crea un design grafic pentru Bourjois, care va apărea între liniile colecției. Forma ochilor este evidențiată, fără prea mult efort, cu cele două nuanțe rosy și taupe ale paletei de farduri de pleoape Smoky Stories.

Fiecare paletă de farduri de pleoape cuprinde trei nuanțe naturale și o nuanță strălucitoare care se găsește în centrul paletei și este ideală pentru mai multă luminozitate în zona ochilor. Textura fardurilor este una cremoasă, sub formă de pulbere fină și permite combinarea nuanțelor pentru un rezultat profesional, ce durează până la 12 ore. Paleta cuprinde un aplicator cu vârf dublu care face ca realizarea machiajului să fie una simplă: acesta poate fi folosit pentru combinarea nuanțelor deschise cu cele intermediare; in ceea ce privește nuanțele închise, aplicatorul oferă aceeași precizie ca un liner.

Rafinate și luminoase, nuanțele Smoky Nudes sunt la fel de ușor de aplicat precum sunt de purtat.

Femeile pariziene au secretul lor care le ajută să arate impecabil pe toată durata zilei. Pentru a veni în întâmpinarea nevoilor acestora, Bourjois creează primul primer din gama de produse, Eye Primer 24h, baza pentru un machiaj de durată. Atunci când este aplicat înainte de fardul de pleoape, primer-ul are următoarele beneficii: imbunătățește culoarea fardurilor; prelungește durata de rezistență a machiajului până la 24 de ore; fixează fardurile și asigură rezistența la apă. Cu un aplicator delicat și cu o textură cremoasă, primer-ul netezește și catifelează pielea. Datorită nuanței transparente, acesta poate fi aplicat și cu vârful degetului, fără să se adune inestetic în zona liniilor fine, oferind un rezultat impecabil.

Volume Reveal este mascara care dezvăluie volumul genelor și le evidențiază pe fiecare în parte, de la rădăcină, spre vârf.

Aceasta cuprinde o oglindă panoramică cu zoom x3 și o perie din elastomer cu peri de diferite lungimi pentru a amplifica volumul fiecărei gene, fără excepție. Rouge Edition Velvet, unul dintre rujurile iconice Bourjois, este disponibil acum într-o nuanța nouă și modernă de oranj cu accente roșii, n°20 Poppy Days, care va rezista pe buze pe tot parcursul zilei. Pentru a obține un machiaj natural, nuanța n°10 Don’t Pink of este o alegere inspirată ce va aduce buzelor tale o strălucire delicată, în nuanțe de roz. Indiferent ce nuanță vei alege, poți fi sigură că aceasta este una potrivită pentru orice ocazie!

La Laque Gel, ultima lansare Bourjois din această categorie, îți va completa look-ul de primăvară cu nuanțe chic și delicate. Lacul de unghii La Laque gel este disponibil într-o gamă variată de nuanțe intens pigmentate care vor rezista pe unghii până la 15 zile, atunci când este aplicat împreună cu Le Top Coat Gel.
In ton cu nuanțele de nude ale sezonului, Elise Chalmin a ales să combine nuanța N°17 Belle Inco’nude cu trei nuanțe diferite: N°25 Atti-nude, o nuanță delicată de roz; N°26 Pink Twice, roz mai închis; împreună cu nuanța "Cocolico" pentru a fi în acord cu nuanța Poppy Days a rujului Rouge Edition Velvet. Preturi recomandate: Paleta Smoky Stories - 57,5 lei; Eye primer 24h - 35 lei; Mascara Volume Reveal- 61 lei; Ruj Rouge Edition Velvet - 64,5 lei; Lac de unghii La Laque Gel - 31 lei.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod