Booster Fiole & Masca Re:Gene - Ingrediente organice și cercetare inovatoare în noile produse MÁDARA

Filosofia nordică a îngrijirii holistice întâlneşte cercetarea de vârf și inovația în produsele cosmetice certificate organic MÁDARA. Dezvoltate pentru a răspunde tuturor nevoilor tenului, bazate exclusiv pe ingrediente organice şi testate cu ajutorul celor mai avansate studii de cercetare, gamele de îngrijire a pielii de la MÁDARA se adresează femeilor care aleg luxul absolut: o piele frumoasă şi sănătoasă.

Ritualul de îngrijire a pielii capătă noi dimensiuni prin introducerea fiolelor BOOSTER. Mono-dozele concentrate au acţiune precisă şi livrează rezultate imediate. Ingredientele active se regăsesc în concentraţie maxima pentru a oferi eficacitate profesională în contextul utilizării acasă.

ANTIOXIDANT ENERGISER adreseză semnele îmbătrânirii cauzate de către factorii de mediu. Pielea este agresată în fiecare zi – radicalii liberi (molecule reactive de oxigen, generate de poluare și substanţe chimice), radiații UV, precum și obiceiuri de viață mai puțin sănătoase.

ANTIOXIDANT ENERGISER este recomandat femeilor între 25-40 de ani care prezintă primele semne de îmbătrânire şi care îşi doresc un ten odihnit şi sănătos.

Efectele poluării şi ale unui stil de viaţă mai puţin organizat sunt contracarate de cura de vitamine şi antioxidanţi din booster-ul Antioxidant Energiser de la MÁDARA.

HYALURONIC COLLAGEN este cel de-al doilea booster al gamei şi se adresează tenurilor deshidratate, lipsite de strălucire şi care prezintă semne de îmbătrânire cauzată de încetinirea sintezei de colagen. Inovaţia tehnologică vine de la ingredientul vedetă ale booster-ului HYALURONIC COLLAGEN, respectiv acidul hialuronic cu masa moleculară scăzută – capabil să pătrundă în straturile profunde ale pielii pentru a restabili hidratarea și producția de colagen. Prin stimularea sintezei de procolagen se sprijină creşterea fermității pielii, densității și elasticității acesteia.

AMINO-FILL 3D LIFTING este cel mai puternic produs din gamă în materie de efecte anti-aging şi se adresează femeilor de peste 35 de ani care prezintă semne ale îmbătrânirii genetice. Îmbătrânirea cronologică include slăbirea elasticității pielii și a țesutului subcutanat, procese care se materializează în dezorganizarea matricei extracelulare.
Ca efect adițional, suprafața pielii dezvoltă o textură inegală, cu linii fine și riduri. Pentru anularea acestor efecte booster-ul AMINO-FILL 3D LIFTING se bazează pe două ingrediente puternice: biopolimerii de origine vegetală şi amino-lipidele. Biopolimerii formează o rețea 3D continuă, elastică, care oferă tenului vitalitate asigurând un lifting mecanic imediat la suprafața pielii. Amino-lipidele stimulează recuperarea celulelor care produc adipocite, pentru un plus de vitalitate și volum.

READY FOR RE:GENE?

Inspiraţi de trendul injectărilor pentru recuperarea volumetriei ţesutului, MÁDARA propune un tratament performant, natural şi non invaziv, destinat tuturor tipurilor de ten matur. Noua mască RE:GENE vine în completarea liniei anti-aging Time Miracle şi adresează cele mai sofisticate şi specifice nevoi ale tenului. RE:GENE are la bază o formulă inovatoare ce realizează o fuziune eficientă între seva de mesteacăn şi aminoacizii care conferă fermitate, pentru a restabili volumul pierdut şi pentru a netezi ridurile profunde.

În RE:GENE (precum și în întreaga gamă TIME MIRACLE), seva de mesteacăn nordic înlocuiește în totalitate apa. Bogată în bio-nutrienți, între care vitamine, proteine, aminoacizi și enzime, și dovedită științific drept accelerator al ratei de diviziune celulară, seva de mesteacăn ajută la hrănirea celulelor și acționează ca un catalizator pentru celelalte ingrediente active ale formulei.
 
MÁDARA a început odată cu pasiunea a patru tinere femei din Letonia pentru un stil de viaţă sănătos, însoţită de aspiraţia către un mediu mai verde, mai frumos, mai curat şi mai sigur. Și-au botezat visul MÁDARA – numele unei plante misterioase cu parfum dulce care creşte de sute de ani pe pajiştile din nordul Letoniei şi printre dunele ţărmului Mării Baltice și atât de iubite și la noi – sânzienele.

Produsele MÁDARA provin din Letonia, una dintre cele trei ţări baltice, unde plantele din regiune şi-au adaptat rezistenţa la condiţiile de climă aspră şi captează cu nesaţ razele de soare ori de câte ori acestea apar.
În timpul scurt al verilor nordice, plantele îşi concentrează energia în perioada de florescenţă, acumulând o cantitate unică de substanţe active.

Din acest motiv extractele din plantele baltice, care stau la baza produselor MÁDARA, sunt atât de puternice şi eficiente. Produsele cosmetice MÁDARA sunt pe deplin naturale şi certificate bio ECOCERT. Sunt create fără parfumuri sintetice, fără conservanţi sintetici, fără uleiuri minerale sau alte ingrediente artificiale.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod