Blonds have more fun Blonduri creative

E adevărat că blondele se distrează mai mult? Ei bine, nu putem garanta asta, însă un lucru e sigur: au parte de multă atenție și atrag privirile tuturor. Așa că, dacă cumva ai vrea să vezi cum e viața în pielea unei blonde, atunci iată tot ce e nevoie să știi despre ce înseamnă un blond creativ.

Dacă în prezent ești șatenă sau roșcată, trebuie să știi că trecerea la un blond auriu presupune o transformare radicală a look-ului tău. ”Pārul are nevoie să treacă prin mai multe etape de decolorare și colorare în funcție de cât de deschisă ai vrea să fie viitoarea ta nuanță de blond, explică Lucian Busuioc, Wella Professionals International Top Artist.

Tot așa, ia în calcul că, un păr vopsit șaten închis poate deveni blond doar în douā ședinte diferite. Dacă te întrebi ce tip de blond ți se potrivește cel mai bine, atunci află că nuanțele “ajutătoare” de rose, violet sau gri te ajută să obții culoarea ideală.

”În ziua de astăzi. blondurile sunt mult mai creative, dar trebuie sā ținem cont de ceea ce dorește fiecare femeie”, explică specialistul Wella Professionals. ”Rolul nuanțelor ajutātoare de rose, violet sau gri este să dea o notā mai creativā blondurilor și de a le personaliza culoarea în funcție de fiecare clientă, preferințe, culoarea ochilor, culoarea pielii.”

În 2019, blondul e mai mult decât oricând la modă. Sweet Lilac, Rose, Green, Violet. Orice e dulce și feminin. Orice nuanță te face să visezi și să prinzi aripi.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod