Blondoran Shade Effects

Londa Professional a lansat Blondoran Shade Effects - un produs de styling care decoloreaza si coloreaza intr-un singur pas. Pentru ca tu sa te bucuri de o culoare durabila si rezistenta.

Blondoran este o pudra de decolorarea cu efect de nuantare, bazata pe tehnologia "Londa Lightening". Pentru o coafura creativa si plina de viata.
Blondoran e o solutie delicata de colorare, care reduce actiunea chimica asupra parului. Si mai ales care iti protejeaza stralucirea si calitatea parului.

Pret serviciu in salon: 60 lei.
 

Comentarii (1)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:02
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod