Biotissima Instant Perfection

Tenul tau trebuie sa fie perfect in orice moment! Pentru aceasta avem o solutie de super clasa! Un produs baza de machiaj sau primer, adica un produs cosmetic care asigura rezistenta machiajului pentru o perioada indelungata de timp.
Tenul tau trebuie sa fie perfect in orice moment! Pentru aceasta  avem o solutie de super clasa! Un produs  baza de machiaj  sau primer, adica un produs cosmetic care asigura rezistenta machiajului pentru o perioada indelungata de timp.

Acesta se utilizeaza inainte de aplicarea fondului de ten. Rolul primerului este de a ascunde imperfectiunile tenului, de a ajuta restul produselor de machiaj sa fie absorbite corect, cat si de a proteja pielea sensibila. El anuleaza imperfectiunile si confera pielii un aspect luminos si sanatos.

Biotissima Instant perfection – make-up mousse solution.

De ce INSTANT PERFECTION nu trebuie sa lipseasca dintre cosmeticele de baza ale unei femei? Pentru ca orice femeie isi doreste un ten impecabil, iar acest produs:

- are EFECT IMEDIAT;
- are REZULTATE INCREDIBILE ASUPRA TENULUI;
- are TEXTURA EXTREM DE FINA, care se intinde foarte usor;
- are un MIROS FOARTE PLACUT;
- ULEIURILE BIO de ARGAN si LUMINITA NOPTII hranesc si hidrateaza pielea;
- te poate salva inainte de un eveniment important sau se poate aplica in fiecare dimineata, asigurand pentru o lunga perioada de timp rezistenta machiajului, dar si hidratarea pielii;
- este un concept folosit pe scara larga in Germania sau SUA.

Mod de utilizare: Se aplica dupa curatarea si hidratarea cu cremele obisnuite, apoi se intinde intr-un strat subtire, uniform pe pielea fetei sau a gatului, ulterior putandu-se aplica si machiajul.
Produsul se indeparteaza prin demachiere. Mai multe detalii pe:  www.life-care.com. Pret catalog: 86,99 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod