Balsam Spray pentru Par Vopsit Londa Professional

Incepe noul sezon in forta! Indrazneste! Schimba-ti culoarea parului, joaca-te cu nuantele si cu suprapunerile de tonuri. Iti poti permite sa fii exact asa cum vrei. Londa Professional a creat pentru tine Balsamul Spray pentru Par Vopsit cu o formula inovatoare care te va ajuta sa pastrezi sanatatea parului tau si stralucirea culorii pentru mai mult timp.

Reteta minune a balsamului care nu se clateste, ii ofera coafurii tale sclipire si protectie rapida. Pe cand formula sa cu micro-perle, extract de gingko si ulei de caise iti intareste parul de la radacina pana varfuri si il protejeaza impotriva razelor UV.

Poti cumpara Balsamul Spray pentru Par Vopsit Londa Professional din saloanele de coafura la pretul de 30 Ron.
 

Comentarii (3)

POSTEAZA COMENTARIU
Afiseaza:Cele mai recente|Cronologic

  • popazu roxana pe 21 Aug 2008, 14:00
    londa

    vreau si eu sa imi cumpar un sampon londa pt par vopsit dar nu stiu de unde p\. am mai incercat dar pe piata nu se gasesc ! ma poate ajuta cineva?

    0
    0

  • yshop pe 8 Aug 2008, 23:03
    Magazin online COSMETICE SI MAKEUP ieftine !!

    http://uniqueshop.yshop.ro/promotii.html Te-ai intrebat vreodata ce adaos isi pun magazinele din Romania la cosmetice, si de ce, desi la noi salariile sunt muuult mai mici afara cosmeticele sunt atat de ieftine...Nu te multumi sa platesti mai mult! Incearca sa cumperi de la noi, sunt aceleasi produse, aceeasi calitate si preturi mult mai mici. Ce-i drept nu platim chirie, angajati, utilitati ne permitem sa va oferim un pret bun. Produsele noaste se dau repede, deci exclus sa expire...Incearca-ne si convinge-te !! Yshopunique @ yahoo.com

    0
    0

  • carmina02 pe 16 Apr 2008, 01:41
    afrodita.shop

    Vreti sa aratati bine fetelor? Aducem o gama foarte larga de produse profesionale ,care se gasesc doar in saloane , din Statele Unite ale Americi la preturi foarte avantajoase ! Cheltuiti mai putin ! Contactati-ne la afrodita.shop@yahoo.com pentru mai multe informatii si oferte! Va stam la dispozitie si cu un site in limba engleza www.afrodita.shopmarking.com !

    0
    0

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod