AVON lansează două noi branduri de machiaj

AVON, brandul numărul 1 pe piața de produse de machiaj din România*, a lansat luni, 23 ianuarie, două noi branduri de machiaj, mark. și AVON True. Evenimentul local de lansare a noilor colecții s-a desfășurat în paralel cu cel global, organizat în New York City.

Colecția AVON True complimentează frumusețea naturală a femeilor și se bazează pe formule hrănitoare și rezistente, iar mark. este o colecție dedicată pasiunii pentru frumusețe, care le inspiră pe femei să experimenteze și să se exprime creativ prin intermediul machiajului.

În noua colecție mark. puteți descoperi peste 200 de produse de machiaj, o paletă bogată de nuanțe intense și o mulțime de texturi noi, care au la bază tehnologia dezvoltată de o echipă de peste 50 de oameni de știință și experți în beauty.

La evenimentul de lansare, INNA - imaginea mark. - a vorbit despre noua colaborare. „Sunt încântată să mă alătur echipei AVON. E un brand cu care mă identific pe deplin, care inspiră milioane de femei din toată lumea, le ajută să devină și să se simtă mai curajoase, mai îndrăznețe și mai independente.

Atunci când te regăsești atât de mult în valorile și viziunea unui brand, acesta devine unul dintre preferatele tale. Așa s-a întâmplat și în cazul meu cu AVON”, a declarat INNA, imaginea mark.

Produsele celor două noi branduri AVON vor fi disponibile începând cu 2 martie pe www.avon.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod