Avene Sun Care

Astăzi, dermato-cosmeticele inteligente ne ajută să avem un look perfect chiar și la plajă, fără să fie nevoie să facem compromisuri, datorită noilor formule care combină pigmenții nuanțatori similari fondului de ten, hidratarea, iluminarea și protecția solară ridicată. Pentru îngrijirea tenului în această vară, Avene recomandă formule sigure, cu protecție solară ridicată și texturi fine, light, dezvoltate atât pentru tenul normal, cât și pentru cel cu imperfecțiuni pe care vrem să le ascundem, fără să încărcăm tenul.

Vedetele sezonului, de la Avene:
Cremă nuanțatoare cu SPF 50+ Avene Sun Care
Textura sa nuanțatoare are o foarte bună putere de acoperire a imperfecțiunilor și iluminează tenul, conferind un efect de “strălucire sănătoasă” a pielii.
Are o textură fluidă, ușoară, ideală pe timpul verii și asigură un confort maxim pielii uscate și foarte uscate. Formula este dezvoltată special pentru pielea hipersensibilă la soare şi în general pentru toate tipurile de piele expuse intens la soare. Are un spectru foarte larg de protecție UV, cu un complex fotoprotector stabil şi eficient pentru o perioadă îndelungată de timp. Conține antioxidanți care protejează celulele de radicalii liberi, iar apa termală Avene are proprietăți calmante şi iluminează.
Preț, 50 ml: 73 ron

Crema de față cu atingere uscată Avene Sun Care SPF 50+
Protejează pielea sensibilă de efectele nocive ale soarelui și datorită texturii îmbunătățite, oferă senzația de “atingere uscată”.
Nu lasă urme albe în urma aplicării și intră repede în piele, lăsând tenul catifelat. Crema este nelipicioasă, transparentă la aplicare, are o textură bogată, hrănitoare și asigură un confort maxim pielii uscate și foarte uscate. Formula este îmbogățită cu apă termalã Avene, cu proprietăți naturale calmante şi anti-iritante. Formula este 100% sigură, fiind dezvoltată special pentru pielea sensibilă, cu proprietăți antioxidante.
Preț 50 ml: 69 lei

*După expunerea la soare, nu uitați de:
Apa termală Avene, 50 ml (travel size) – 20 lei
Apa termală Avene, 150 ml – 33 lei
Apă termală Avene, 300 ml – 43 lei

Pentru calmarea rapidă a pielii după expunerea la soare, pulverizează apă termală Avene pentru o senzaţie de răcoare, calmare naturală instantanee și reparare rapidă a pielii bronzate.
Găsiți în attach principalele moduri de utilizare ale apei termale.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod