Augmentarea pomeților - intervenția care te ajută să îți păstrezi tinerețea

Înaintarea în vârstă, fluctuațiile în greutate, stresul și un stil de viață dezordonat lasă asupra tenului nostru repercusiuni ce nu pot fi ușor remediate. Chirurgia estetică din ultimii ani poate îmbunătăți aspectul tenului prin intervenția de augmentare a pomeților, ce constă în injectare de acid hialuronic.
Pomeții se află în centrul feței și sunt primii afectați de trecerea timpului sau de dietele pentru slăbit. Trecerea timpului are ca efect pierderea de volum în reliefurile feței, prin subțierea grăsimii și lăsarea trăsăturilor acesteia, în special la nivelul pomeților. Echilibrarea aspectului facial se poate realiza în cabinetul doctorului estetician Călin Doboș printr-o metodă non-chirurgicală, ce implică injectarea unor substanțe la nivelul pomeților.

„Pomeții proeminenți și o simetrie aproape perfectă a feței armonizează trăsăturile atât în cazul femeilor, cât și al bărbaților. Chiar dacă se spune că pomeții sunt cei care dau feminitate feței, intervenția de augmentare a pomeților este tot mai căutată și în rândul bărbaților. Observăm o deschidere tot mai mare a bărbaților pentru intervențiile de îmbunătățire a aspectului fizic.”
A explicat dr. chirurg estetician, Călin Doboș.

Injectarea pomeților se realizează cu scopul de a oferi un aspect cât mai plăcut al feței, iar filling-ul (umplerea pomeților) se poate realiza atât cu acid hialuronic, cât și cu grăsime proprie. În cazul umplerii cu acid hialuronic, rezultatul este vizibil imediat, injectarea se face sub anestezie locală și intervalul recomandat între sedințe este de 2-4 ani. La injectarea cu grăsime proprie, pentru un rezultat stabil sunt necesare 2-5 repetări. În ambele cazuri, nu există urme sau incizii.
 
Augmentarea pomeților este recomandată atât persoanelor cu vârstă, cât și persoanelor tinere care doresc să își echilibreze trăsăturile faciale. Perioada de recuperare după această intervenție este mică, durerile după operație sunt minime, iar rezultate sunt vizibile imediat.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod