Apa termala Saint Gervais Mont Blanc

Ce ne oferă o apa termala de 5 stele?

Ce ne oferă o apa termala de 5 stele?

Este vara, transpiram, ne hidratam des, dar pentru confortul pielii hidratarea cu apa termala este de nepreţuit. Va propunem o apa termala renumita, recunoscuta pentru calităţile ei de 5 stele de peste 200 de ani, apa termala Saint Gervais Mont Blanc. Deviza ei este „ the pure care”, îngrijire pura. Izvorăşte intr-un ecosistem in mod miraculos conservat al muntelui Mont Blanc, adică muntele alb, deoarece crestele lui sunt veşnic înzăpezite.

Este nu doar izotonica si cu pH neutru ci are o concentraţie mare de oligoelemente si minerale preţioase (Ca, Mg, Cu, B, Sr, Si, etc) fiind un veritabil ser de înfrumuseţare.
Este calmanta (previne si calmează iritaţiile post epilat), intens hidratanta, efect puternic reparator, cicatrizant (se recomanda si in cazuri severe de arsuri), conferă confort imediat pielii sensibile si intolerante.



Medicii dermatologi utilizează aceasta apa termala si in medicina estetica. In ultimii ani, in urma studiilor si a experienţei acumulate, apa termala Saint Gervais Mont Blanc se recomandă si pentru senzaţia de picioare grele, edemele se micşorează, picioarele nu mai sunt atât de dureroase, se reinstalează confortul.

Asociata adesea cu extracte vegetale creaza produse de înfrumuseţare in perfecta armonie cu natura, creme, loţiuni, geluri de dus, etc. produse delicate si eficiente, gama de produse cosmetice se numeste Saint Gervais Mont Blanc.

Bucurati-va din plin de calităţile excepţionale ale acestei ape termale! Saint Gervais Mont Blanc, un nume de referinţa in termalismul european!

Aflati mai multe informaţii din revista online redorblue.ro.
Oferte atractive găsiţi in farmacii si in magazinul online www.sentia.ro.

Pret: 40.07 lei (250 ml).

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod