Affinitone Mineral

Ritmul de viata alert, stresul si poluarea sunt doar cativa dintre factorii care duc la sensibilizarea si imbatranirea prematura a tenului.
Ritmul de viata alert, stresul si poluarea sunt doar cativa dintre factorii care duc la sensibilizarea si imbatranirea prematura a tenului. Tocmai de aceea ne indreptam atentia din ce in ce mai mult catre un stil de viata echilibrat, diete sanatoase si, nu in ultimul rand, produse cosmetice sanatoase.
 
Maybelline New York se inscrie in acest trend si creeaza fondul de ten Affinitone Mineral. Affinitone Mineral nu doar cosmetizeaza; cu ajutorul formulei sale unice, revolutionare, imbogatite cu minerale triplu rafinate, actioneaza ca un scut protector pe cat de puternic, pe atat de delicat si benefic tenului tau.
Fara talc, parfum sau aditivi, dar cu factor de protectie solara 18, Affinitone Mineral se comporta ca o mangaiere si se adapteaza la toate nuantele si tipurile de ten, chiar si la cel mai sensibil.  

Cu Affinitone Mineral tenul este suplu si matasos, mult mai luminos si radiaza de sanatate. Affinitone Mineral este disponibil in 8 nuante naturale.

Ingrediente:
100% PIGMENTI MICRO-MINERALI
Fara talc
Fara parfum
Fara aditivi
FPS* 18

Rezultate demonstrate clinic dupa 8 saptamani:
pielea este mai catifelata: +51%
pielea este mai luminoasa: +33%
pielea este mai hidratata: +17%   

Secretul?
Formula cu minerale se adapteaza perfect la nuanta si sensibilitatea tenului tau.

Pret recomandat: 34.99 ron
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod