Adansonia - crema anti vergeturi

Respectand medicina moderna si utilizand traditiile fitocosmetice internationale, Vagheggi a creat Adansonia. Este un format natural cu extract de baobab (fructul de baobab...

Respectand medicina moderna si utilizand traditiile fitocosmetice internationale, Vagheggi a creat Adansonia. Este un format natural cu extract de baobab (fructul de baobab contine vitamina C de sase ori mai mult decat o portocala), extract de lemn cainesc (utilizat de secole in cicatrizare si fortificare externa), unde de karite (adesea cunoscut si ca unt de shea, cea mai hidratanta grasime vegetala obtinuta din fructele arborelui karite) si ulei de avocado.

Substantele active ale acestui produs au ca efect vizibil hidratarea perfecta a pielii, imbunatairea elasticitatii pielii, intarirerea tesutul de sustinere regenerarea celulelor si disparitia striatilor rosii generate de vergeturi.

Aplicat zilnic, gelul crema Adansonia ofera epidermei o sursa auxiliara pentru hidratare si hranire, determinand efectul de catifelat si elastic al pielii.
 
Pret: 151,76 lei

 

Crema Adansonia poate fi achizitionata de pe site-ul  Spa-moments.shopmania.biz

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod