Activează energia părului cu System Professional în salonele GETT’S

La finalul lunii iulie în salonul GETT’S Color Bar Park Lake, System Professional, un nou brand lansat de Professional Brands a oferit o experiență unică a îngrijirii părului prin ultrapersonalizare .

Părul fiecărei persoane are un profil energetic unic, asemenea amprentelor digitale. System Professional, noul brand prestige pentru îngrijirea părului, folosind metode precise de diagnoză și consultanță, oferă soluții ultra-personalizate de îngrijire în salon și acasă, pentru ca părul să își recapete energia vie.


Părul poate fi vizibil transformat datorită formulei inovatoare ENERGYCODETM COMPLEX.
„Deși cheratina reprezintă 96% din structura părului, noi cercetări indică faptul că,  lipidele, care sunt în proporție de numai 4%, au o influență activă, unică, comportându-se asemenea unui ciment pentru cărămizile de cheratină.

Asigurarea unor niveluri optime de cheratină și lipide în păr este cheia pentru schimbarea  structurii și transformării acestuia.” spune Arabella Zadic, Brand Ambasador System Professional.


Ce înseamnă un păr cu energie?

„Un păr cu un nivel de energie optim este imposibil să nu fie remarcat! Acesta răspunde foarte ușor la tehnicile de styling, este maleabil, are strălucire, are un aspect proaspăt și arată plin de vitalitate. Cum să nu îl iubești?” clarifică Cristina Scrisu, Brand Ambasador System Professional.


Cum se determină codul de energie unic al părului?
ENERGYCODE-ul sau codul personal de energie al părului este identificat cu ajutorul unui sistem patentat de diagnoză și consultanță, denumit ENERGYCODETM Mapping.

Stilistul expert care folosește aplicatia dedicată SYSTEM PROFESSIONAL ENERGYCODE APP descifrează nevoile specifice de îngrijire ale fiecărei persoane, în acord cu profilul său de dorințe și nevoi.


1 solutie personalizată din peste 174 de milioane de variante unice posibile
Sistemul de servicii și produse System Professional oferă accesul la peste 174 de milioane de combinații posibile. Acestea au la baza tehnologia ENERGYCODETM COMPLEX, o combinație patentată de 4 ingrediente active, care sprijină părul să-și recapete energia vitală, facându-l puternic și maleabil ca în starea lui inițială, înainte de orice intervenție sau tratament chimic.


Formula ENERGYCODETM COMPLEX include:


LIPIDE IDENTICE PĂRULUI - Acidul oleic și Glycerylmonooleat ajută la păstrarea integritătii structurii firului de păr prin întărirea și consolidarea celulelor de structură din păr.


CAFEINA -  Intensifică circulația sângelui la nivelul scalpului și energizează rădăcina firului de păr.


HISTIDINA - Acționează în două moduri pe păr: repară proteina naturală a firului de păr și protejează împotriva efectelor nocive cauzate de radicalii liberi.


VITAMINA B3 AMIDE - Echilibrează hidratarea scalpului, contribuind astfel la creșterea sănătoasa și plină de energie a firului de păr.


REZULTAT: Un păr plin de energie, cu o structură uniformă și ușor de modelat.

Un păr plin de mișcare, strălucitor și care nu se electrizează.


System Professional activează energia vitală a părului, re-energizându-l și transformându-l! Acum poți testa diagnoza personalizată în saloanele GETT’S Park Lake si GETT’S Afi Cotroceni. Serviciul de consultanță este gratuit pentru clientii GETT’S !

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod