Active Day Cream SPF 15 - protectie, rehidratare, regenerare!

Active Day Cream SPF 15 (50ml) - protectie, rehidratare, regenerare! este crema cosmetica profesionala de zi ce iti ofera protectia si regenerarea tenului intr-o crema cu factor de protectie solara SPF 15. Hidrateaza, intinereste si asigura o protectie eficienta impotriva factorilor nocivi din mediul ambiant.
Active Day Cream SPF 15 (50ml) - protectie, rehidratare, regenerare! este crema cosmetica profesionala de zi ce iti ofera protectia si regenerarea tenului intr-o crema cu factor de protectie solara SPF 15. Hidrateaza, intinereste si asigura o protectie eficienta impotriva factorilor nocivi din mediul ambiant. Imbunatateste textura pielii datorita hidratarii rapide si eficiente si hraneste celulele datorita continutului bogat in Vitamina E.

Tipuri de ten:

* ten normal
* ten uscat
* ten mixt

Protectia si hidratarea tenului sunt esentiale mai ales in cazul tenului cu tendinta la uscare excesiva – iar prin proprietatile sale Active Day Cream SPF 15 este recomandabila incepand cu varsta de 30 de ani. Efectele hidratante si protectoare sunt eficiente pana la varste cu mult mai inaintate.

Ingrediente active:

* ulei de migdale
* hamamelis
* unt de shea
* alantoina
* vitamina E
* multivitamine
* factor de protectie solara SPF 15
* minerale si apa de mare de la Marea Moarta

Pe langa protectia si rehidratarea eficienta a tenului Active Day Cream SPF 15 stimuleaza regenerarea pielii si reda aspectul tanar si radiant al tenului.
Active Day Cream SPF 15 este crema preferata de zi cu zi pentru tenul normal, uscat dar si mixt - gratie protectiei eficiente impotriva radiatiilor solare nocive si a noxelor (praf, pulberi).


Iti recomandam asocierea Active Day Cream SPF 15 cu Eye Lifting Serum – cu efect imediat! – ser special pentru pielea delicata din jurul ochilor, cu o concentratie mare de Vitamina C care stimuleaza refacerea fibrelor de colagen si atenueaza imediat ridurile fine, iar pentru asigurarea unei rehidratari suplimentare iti recomandam utilizarea Aqua Gel Cleansing Rince – solutia de curatire fara sapunuri care-ti ofera acel plus de hidratare a tenului.

Active Day Cream SPF 15 este un produs cosmetic profesional, bazat pe o formula originala cu eficienta ridicata.


Active Day Cream SPF 15 este produs in laboratoarele de biologie moleculara din Olanda, sub supervizare biochimica si farmacologica din Israel.

In calitate de reprezentant autorizat al producatorului La Duchesse iti pune la dispozitie intreaga documentatie de origine si modalitatea de utilizare a Active Day Cream SPF 15, in conformitate cu legislatia europeana!

Pret: 107 RON
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod