ABSOLUE YEUX PRECIOUS CELLS

Chintesența excelenței, Absolue întruchipează esența valorilor Lancôme: alianța dintre  lux și știință pentru strălucire,  frumusețe, eleganță. O abordare în stil francez. Prin explorarea secretelor de auto-regenerare a celulelor stem ale pielii si a celulelor native ale plantelor, Lancôme deschis calea pentru o nouă expresie in lux - regenerare Absolue.  Lancôme a conceput ingrediente active excepționale pentru o aură Absolue: piele scăldată in frumusețe, scăldată în strălucire reînnoită și o luminozitate unică.

Și, pentru că frumusețea luminoasă implică, de asemenea, ochii, Lancôme prezintă astăzi Absolue Yeux Precious Cells Global Multi-Restorative Eye Concentrat, produs pionier de regenerare pentru ingrijire a pielii pentru o frumusețe optimă.


Sinonimă cu inovaţia de ultimă generaţie, Lancôme se bucură – mai mult decât orice altă Casă – şi de o cunoaştere profundă a ceea ce îşi doresc  femeile, aceasta fiind rezultatul unui dialog continuu şi intim iniţiat chiar de la începuturile istoriei produselor cosmetice.

Aşadar, odată cu trecerea anilor şi a deceniilor, Lancôme a putut să rămână tot timpul cu un pas înaintea aşteptărilor femeilor, anticipându-le dorinţele în continuă schimbare, în pas cu vieţile acestora, și ele în continuă schimbare.  Mai exigente ca niciodată, astăzi aceste femei îşi doresc rezultate care sfidează şi mai mult limitele posibilului.

Absolue Yeux Precious Cells serum 15ml,  preţ public estimate  463 lei;

Absolue Precious Cells Cream Nuit 50m , preţ public estimat   898.43

Absolue Precious Cells Cream 50ml,  preţ public estimate  784.29
Absolue serum , 30 ml preţ public estimate 855.65
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod