Rimmel lansează noua mascara ScandalEyes Rockin’ Curves

Odată cu anul 2013 a luat sfârșit atitudinea cuminte şi look-ul natural. Este timpul să ieşi în evidenţă! Pentru ca genele tale să se facă remarcate, Rimmel lansează ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara, prima mascara care îți conturează genele dintr-o primă aplicare. Poți să spui la revedere genelor cuminți, pentru că e timpul să dai volumul la maxim.

Fă şi tu parte din noua generaţie rock! Adopta look-ul cool al anilor ’80 cu gene cu volum amplificat, alungite și curbate.
Rimmel lansează noua mascara pentru gene spectaculoase: ScandalEyes Rockin' Curves Mascara. Ia-ţi adio de la genele fără personalitate! Este timpul pentru gene care ies în evidenţă!

ScandalEyes Rockin’ Curves Mascara este noua mascara de la Rimmel London care are o perie specială ce curbează, alungește și dă volum genelor. Aplicatorul inteligent răsucește genele de la bază, iar perii speciali separă firele de păr, pentru ca formula specială să ofere volum și să le curbeze.
Gene demențiale din prima aplicare, fără alte piedici în calea volumului.

Inspirat de look-ul anilor '80, ScandalEyes Rockin' Curves Mascara are un ambalaj deosebit: un tub cool de culoare roşie, acoperit cu un imprimeu texturat ca pielea de şarpe. ScandalEyes Rockin' Curves Mascara – 28 lei
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod