Abeille Royale Daily Repair Serum

Produsele apicole sunt printre cei mai buni vindecători naturali din lume.  Centrul de cercetare Guerlain, a creat o gamă de îngrijire a tenului excepțională, Abeille Royale, care stimulează mecanismele cheie în procesul de vindecare al pielii ajutând la netezirea ridurilor și restabilirea fermității.  Platforma științifică dedicată produselor apicole, este înființată pe insula Ouessant, un loc sălbatic și ferit de poluare, cu o vegetație extrem de bogată și diversificată, unde trăiește o specie rară de albine: albina neagră.
  Astăzi, povestea continuă cu noul produs intensiv de îngrijire al pielii, Abeille Royale Daily Repair Serum.

Cu timpul, semnele de îmbătrânire devin tot mai vizibile, ridurile se adancesc, pielea își pierde tonusul și elasticitatea, conturul facial este mai puțin definit. Mierea Ouessant (a albinei negre), reprezintă un adevărat nectar pentru piele, fiind foarte bogată în aminoacizi, oligoelemente, precum și o concentrație foarte mare de siliciu, element structural al dermei care actioneazăƒasupra fibrelor de colagen și elastină.

Noua formula a serumului contine micro-perle, concentrate cu ingrediente active pure si naturale, atent extrase din mierea albinei negre, mierea din Corsica si laptisor de matca, elixir extrem de pretios, pentru o eficienta maxima.
 Formula revolutionara dezvaluie o textura surprinzatoare de micro-perle incorporate intr-un gel lichid, transparent,  ce actioneaza la toate nivelurile pielii si aspectele fermitatii: elasticitate, tonus si contur facial. Zi dupa zi, textura si proprietățile nutritive ale pielii sunt imbunatatite, iar semnele de imbatranire corectate.
Dupa o luna de la folosire, rezultate vizibile:

Piele mai elastica +52%
Contur facial redefinit +38%
Piele mai tonica +41%
Riduri netezite +44%
Abeille Royale Daily Repair Serum - pret aproximativ 619 lei.
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod