Trupa BOND, supranumita “Spice Girls a muzicii clasice”, concerteaza pentru prima data in Romania

Trupa BOND, cel mai exploziv si bine vandut cvartet de coarde din lume, vine pentru prima data in Romania, la invitatia www.vreaubilet.ro, pe 25 iunie, la Sala Palatului. Cu peste 4 milioane de albume vandute in toata lumea, trupa formata din 4 dive sexy, absolvente ale celor mai cunoscute si exigente academii de muzica din lume, vor aduce in Romania cel mai fascinant, atragator si nonconformist mix intre muzica clasica, latino, folk, jazz, pop si electro.
Supranumita de presa britanica la debutul lor din 2010 “Spice Girls a muzicii clasice”, trupa Bond a devenit rapid un fenomen muzical cu milioane de albume vandute, un concept de sound electric unic si un show live imprevizibil si exploziv cotat la cele mai inalte standarde si considerat de critici drept “un spectacol de divertisment de neegalat caruia nu-i poate rezista nimeni”.

Cele patru dive sexy, absolvente de scoli inalte de muzica, Tania Davis (vioara), Eos Chater (vioara), Elspeth Hanson (viola) and Gay-Yee Westerhoff (violoncel), au rescris si aruncat in aer conceptul de muzica clasica castigand 56 de discuri de platina si 15 discuri de aur in 60 de tari cu interpretarile electrice cu insertii synthetic-pop ale muzicii clasice.

Fetele despre care s-a spus ca au “exorcizat” viorile sau ca au transformat Vivaldi si Beethoven “intr-o muzica glamour cu mult gloss”, au starnit infinite controverse inca de la albumul lor de debut, “Born”, care a fost retras din topul de muzica clasica din Marea Britanie, pentru ca “suna prea pop”, urmand ca imediat dupa aceea sa fie numarul 1 in topurile din 21 de tari ale lumii.
Au electrizat publicul intr-un concert la Royal Albert-Hall care s-a tranformat intr-un DVD de succes, au cantat la gale de deschidere de olimpiade si evenimente sportive, l-au insotit pe Andre Rieu si Orchestra Johann Strauss la concertul de la Viena, au cantat la inaugurarea cladirii din Cairo a celebrei arhitecte Zaha Hadid, pe Wall Street, in Beijing si in zeci de locatii de renume din lume.

Cu 4 albume de studio, 2 compilatii, 2 DVD-uri, sute de spectacole incendiare si zeci de single-uri si de reinterpretari unice in stil synthetic-pop ale unor lucrari célèbre, trupa Bond a creat istorie in intreaga lume avand  concerte, aparitii tv si in presa pe tot mapamondul.

Trupa Bond a aparut si a semnat parti din coloana sonora a unor filme celebre si a reinterpretat intr-o maniera unica de un succes rasunator piese precum Jai Ho, coloana sonora a filmului “Vagabondul milionar”, “Miserlou” din Pulp Fiction sau hituri ale celebrilor Rolling Stones, Lady Gaga sau The Verve.
Fetele din trupa s-au remarcat si prin sustinerea multor demersuri caritabile in intreaga lume.

Biletele la concertul incendiar al trupei BOND se gasesc pe www.vreaubilet.ro, la standul de bilete VreauBilet.ro din Unirea Shopping Center si la Sala Palatului. 
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod