80 de milioane de euro costa operatiile estetice in Romania!

In ultimii ani medicina estetica a devenit unul dintre cele mai profitabile domenii medicale din Romania. Numarul celor care apelează la serviciile unui estetician este in continua crestere. In mediile, studiile arata ca femeile, in principal, cheltuiesc 3000 de euro pentru a-si imbunatati aspectul. Acelasi studii arata ca, anual, în clinicile de stat sau private se efectueaza sute de mii de operaţii estetice.

Desi cel mai des femeile trec pragul clinicilor de estetica, în ultimii ani ponderea bărbaţilor care apelează la astfel de servicii a crescut şi ea, spune doctorul estetician Renert Gad.

Cele mai populare tratamente la noi la clinică sunt cele cu efect permanent: modelarea buzelor şi a ridurilor cu micropicaturi siliconice, modelarea permanentă a cearcănelor cu grăsime, precum şi sculptarea corpului prin Aqualipo - cea mai fină metodă de lipoaspiraţie cu transferul grăsimii în fese sau sâni. In principal, ne trec pragul femeile. Care isi doresc sa arate din ce in ce mai bine si asta cat mai natural cu putinta.

Media de varsta a celor care trec pragul clinicii doctorului Gad Renert a scazut, multe dintre tinere dorindu-si, inca de la 20 de ani, sa isi corecteze defectele.

Si, totusi, medicul estetician recomanda mai mult tratamentele non-invazive, care, combinate, pot da rezultate exceptionale. “Limita între tratamentele non-invazive şi minim invazive (injectabile de obicei) se şterge treptat. Am evoluat foarte mult, în ultimii ani. Laserul aparent non-invaziv, poate pătrunde în profunzimea ţesuturilor şi oferă efecte ireversibile chiar mai accentuate decât tratamentele injectabile. Din experienţa mea cele mai bune rezultate sunt obţinute prin combinarea acestor tratamente. Iar avantajele sunt majore: nu mai trebuie să folosim doze şi energii la fel de mari când le combinăm, rezultatele sunt mult mai vizibile, iar timpul de recuperare mult mai mic.
Avem în cabinet un laser, se numeşte Eufoton Aton, este vorba de o tehnică revoluţionară. Ce corectam anterior prin intervenţie chirugicală, rezolvăm acum cu ajutorul acestuia. Si nu mai avem timp de recuperare, pacientul pleacă din cabinet fără urme vizibile
”, spune esteticianul Renert Gad.

Ce sa alegi intre botox si hyaluronic? O intrebare al carei raspuns il obtinem de la estetician. “În ultimii ani folosim cat mai des substante care se resorb repede in organism, precum acidul hyaluronic. Observ cu bucurie ca tendinta de a mari buzele la infinit aproape că a dispărut, au fost atâtea cazuri mediatizate negative asa ca femeile au învăţat că rezultatele cele mai bune sunt cele naturale şi proporţionale”, spune Renert Gad.
Si barbatii trec pragul cabinetului medicului estetician. “Domnii au parte cam de aceleasi intervenţii precum femeile: eliminarea ridurilor, mărirea buzelor, lipoaspiraţie, modelarea abdomenului şi sculptarea”, spune medicul Gad Renert. Detalii despre serviciile clinicii pot fi accesate pe http://www.dr-renert.com.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod