7 reguli de beauty dupa 40 de ani

Timpul trece, amintirile rămân, dar la fel rămân și urmele lăsate de procesul de îmbătrânire dacă nu știm cum să ne îngrijim corespunzător întregul corp.
Fiecare femei își dorește să oprească anii în loc și să rămână la fel de tânără și grațioasă ca la 20 de ani. Cum timpul nu poate fi pus pe pauză, specialiștii de la Country Spa Health & Beauty Retreat ne spun care sunt cele 7 reguli de beauty pe care trebuie să le urmăm după frumoasa vârstă de 40 de ani pentru a ne menține în permanență frumusețea și strălucirea.

1. Adaptează rutina de îngrijire a tenului


Tenul matur are nevoie de o îngrijire aparte, fiind cel mai predispus la apariția ridurilor. Alege întotdeauna cremele potrivite vârstei tale și nevoilor pielii. Este de preferat să folosești produse cu ingrediente naturale, fără parabeni și niciodată, dar niciodată nu te culca machiată! De asemenea, un tratament facial profesional este binevenit oricând. Country Spa Health & Beauty Retreat îți propune Tratamentul Time-Resist by Yon-Ka ce conține măști exclusiv profesionale anti-rid.

2. Scapă de petele maronii


Cicatricele de la acnee, hiperpigmentarea sau orice tip de pete sunt semne ale îmbătrânirii. De aceea, trebuie să le înlături urgent. Alege creme și tratamente bogate în nutrienți și în ingrediente active care își vor face efectul rapid și sigur. Recomandarea este Tratamentul cu oxigen hiperbaric cu complex de substanțe active și microdermoabraziune.
 

Ai grijă la alimentație


Include legume proaspete și fructe în dieta ta. Bea cel puțin 6 - 8 pahare de apă pe zi pentru a elimina toxinele din corp. Evită fumatul, băuturile alcoolice și băuturile ce conțin cofeină deoarece nu aduc niciun beneficiu sănătății tale. Programul „Fit&Slim" de la Country Spa Health & Beauty Retreat printr-un plan nutrițional personalizat te va învăța ce este recomandat să mănânci pentru a rămâne mereu în formă în timp ce vei avea parte de cele mai eficiente terapii și tratamente.

3. Ieși din cotidian

Ori de câte ori ai ocazia, încearcă să faci lucruri care te scot din cotidian și te fac să te simți bine și relaxată. Pleacă într-un city break, organizează o petrecere cu prietenele tale, vizionează un film la cinema. Recomandarea
este o escapadă senzorială, Getaway to Provence. Reprezintă o combinație de Lavanda și Imortela - uleiuri esențiale iconice din Provence pentru un efect de reechilibrare și calmare. Vei avea parte de o exfoliere delicată, combinată cu un masaj relaxant și detoxifiant, pentru o călătorie armonioasă.

4. Meditează


O stare generală bună și un aspect exterior excepțional vin, în primul rând, din interior. O minte limpede și un echilibru interior permanent reprezintă punctul de plecare către o piele radiantă și un chip luminos. Poți încerca un program de câteva zile, numit Tranquility, ce are ca scop alungarea tuturor gândurilor negative și găsirea liniștii interioare prin diferite terapii și tratamente. În cadrul programului Tranquility ai posibilitatea  să îți redescoperi-ti sinele și echilibrul minții prin tehnici de meditație alături de psihoterapeutul centrului.

5. Ai grijă de părul tău

Un păr neîngrijit și lipsit de strălucire nu numai că va arăta dizgrațios, dar îți va adăuga și câțiva ani în plus. Ai grijă de el, hidratează-l mereu și păstrează-l cât mai sănătos. Ritualul Anti-Age by Simply Zen îi va reda podoabei tale capilare vitalitatea și hidratarea de care are nevoie prin conținutul său de acid hialuronic. De asemenea, pentru persoanele de peste 40 de ani se recomandă o nuanță a părului mai deschisă care să le lumineze tenul.

6. Adaptează make-up-ul

La această vârstă scopul principal al make-up-ului este de a lumina fața, acoperind ridurile și celelalte imperfecțiuni, accentuându-ți trăsăturile. Un strat generos de mascara îți va scoate ochii în evidență, oferindu-ți o privire pătrunzătoare.Fiecare vârstă are farmecul ei și de aceea, ar trebui să ne bucurăm de fiecare în parte într-un mod unic. Misiunea Country Spa Health & Beauty Retreat îți pune la dispoziție un concept de tratament integrativ, cu scopul de a îți îmbunătăți calitatea vieții, prin tehnici și terapii complementare, minim invazive dar care acționează în profunzime. Descoperă toate programe pe www.countryspa-retreat.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod