6 motive pentru a apela la tratamentul Hydrafacial

Dupa cum majoritatea dintre voi stiti sau ati auzit, Hydrafacial este mai mult decat o regula pentru tenul tau. A devenit rapid unul din serviciile de top pentru clienti multumiti de rezultatele oferite, devenint astfel loiali acestui tratament excelent.
Iata cateva motive care te ajuta sa aflii de ce sa apelezi la tratamentul Hydrafacial.

1. Marturii excelente ale vedetelor:  Hydrafacial este aprobat de vedete de la Hollywood precum Paris Hilton, Kate Winslet, Beyonce si  Eva Mendez care considera tratamentul Hydrafacial un “must have” pentru un ten stralucitor si remarcabil.
“Dupa un tratament HydraFacial pielea mea a devenit stralucitoare. Este o terapie  extraordinara! O iubesc" Paris Hilton”

2. Hidratarea si curatarea tenului in profunzime

Aplicatorul unic Hydrafacial curata delicat pielea si exfolieaza porii, eliminand in profunzime  impuritatile din piele.
Pe langa curatare, tratamentul ofera o solutie de hidratare excelenta ce contine antioxidanti.

3. Beneficii anti-imbatranire

Prin exfolierea in profunzime si introducerea de antioxidanti in piele se ajunge la o buna stimulare a productiei de colagen, astfel pielea ta isi mentine un aspect tanar si elastic. Antioxodantii sigileaza radicalii liberi si ajuta la prevenirea liniilor fine si a ridurilor.

4. Exfoliere consistenta

Exfolierea ajuta la imbunatatirea texturii pielii prin reducerea dimensiunii porilor.
Cei mai multi dintre pacienti care au incercat acest tratament Hydrafacial au simtit o diferenta imediat dupa primul tratament. Cand tratamentele sunt regulate, pielea prezinta imbunatatiri considerabile prin textura, scaderea porilor si a zonelor afectate de acnee.

5. Echilibrarea tenului gras si tenului cu tendinte acneice

Puternicele proprietati de hidratare ale Hydrafacial reduce stimularea producției excesive de ulei de catre glande. În plus sunt eliminate celulele moarte ale pielii si impuritatile, prevenind aparitia acneei si combatand efectele acesteia.

6.
Tratament personalizat si non-invaziv

Hydrafacial poate fi adaptat in functie de tenul pacientului si de fiecare data in functie de afectiunea  tratata. Procedura de 30 de minute nu este dureroasa, nu lasa tenul iritat si nu necesita timp de recuperare. Imediat dupa tratament, fata este perfect curatata, straluceste de sanatate, iar machiajul este mult mai usor de aplicat
 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod