3 produse naturale, de la Sabio Cosmetics, pentru un păr de divă!

Fiecare vizită de-a mea la coafor se sfârşeşte cu regrete, nemărturisite, de cele mai multe ori, stilistului. Ştiu, are argumentele lui pentru care scurtează mai mult decât mi-aş dori din lungimea părului, dar asta mă îndepărtează tot mai mult de dorinţa mea de a avea plete lungi, de divă. Of, de ce nu s-a inventat încă soluţia prin care, când pleci de la coafor, părul să fie mai lung, în mod natural?

Fiecare vizită de-a mea la coafor se sfârşeşte cu regrete, nemărturisite, de cele mai multe ori, stilistului.  Ştiu, are argumentele lui pentru care scurtează mai mult decât mi-aş dori din lungimea părului, dar asta mă îndepărtează tot mai mult de dorinţa mea de a avea plete lungi, de divă. Of, de ce nu s-a inventat încă soluţia prin care, când pleci de la coafor, părul să fie mai lung, în mod natural?

Asemenea întrebări m-au determinat să cercetez piaţa în lung şi-n lat în căutarea celui mai eficient elixir pentru stimularea creşterii părului. Nu am reuşit prea uşor. Pentru că părul are nevoie de un întreg arsenal de produse ca să crească mai rapid.

Şi nu doar mai repede, ci şi mult mai sănătos. Eu am încercat de toate: vitamine, măşti preparate în casă, tratamente sofisticate din comerţ, până când am găsit, în sfârşit, soluţia datorită căreia acum mă uit zâmbind în oglindă: combinaţia-minune de la Sabio Cosmetics, în laboratoarele cărora fiecare produs este creat din ingrediente pure, 100% naturale.

Iată cum arată ritualul Sabio pentru un păr lung, cu rădăcini şi vârfuri sănătoase şi o strălucire de invidiat. Se începe cu utilizarea şamponului solid pe bază de ricin şi argilă Rhassoul. În afară de faptul că încape mult mai bine decât cel lichid atât în baie, cât şi în valiza de călătorie, şamponul solid Sabio are o grijă deosebită de scalpul – îl curăţă eficient şi tratează mătreaţa, dar face aceste lucruri fără a „fura” sebumul protector de care părul are nevoie pentru a străluci în permanenţă.
Atât ricinul, cât şi laptele de cocos si argila Rhassoul reprezintă ingrediente ideale pentru persoanele sensibile, cărora iritaţiile şi alergiile le dau de furcă. În acest caz, efectele adverse sunt pur şi simplu inexistente!



Urmează limpezirea părului. Dar atenţie, nu doar cu apă! Sabio a pregătit un extract special cu lavandă şi rozmarin, care va avea grijă ca firele de păr să nu mai cadă în exces, iar podoaba capilară să păstreze aspectul de „proaspăt spălat” pentru câteva zile bune.

După ce am „însănătoşit” părul de la rădăcină până la vârfuri, cu ajutorul şamponului solid şi al extractului bio, a sosit etapa mult-aşteptată: stimularea creşterii.

În acest sens, ajutor de încredere este serumul Sabio, care încurajează semnificativ creşterea părului, atât în lungime, cât şi în volum. Secretul constă în combinaţia de ulei de ricin, ulei de argan, vitamina E şi uleiuri esenţiale de ylang-ylang,  rozmarin, cimbru, cedru, lavandă, muşeţel şi salvie.



Îţi poţi imagina ce fericit va fi părul tău după ce îl vei răsfăţa cu un asemenea arsenal de ingrediente naturale, care nu îl agresează în absolut niciun fel? Atât de fericit, încât va creşte lunar de cel puţin două ori mai mult ca până acum, cu toate că nu trebuie să scoţi de două ori mai mulţi bani din buzunar. La un preţ convenabil, poţi achiziţiona un întreg ritual pentru părul tău, cu efect garantat de stimulare a creşterii şi înfrumuseţării podoabei capilare – acest lucru ţi-l poate promite natura, esenţializată în fiecare produs Sabio.

Şi eu, care i-am testat cu succes beneficiile.

Să nu uit! Un alt avantaj important este economia de timp, pentru că produsele pot fi comandate online, la adresa  www.sabiocosmetics.ro.

 

Posteaza comentariu

Greu de citit? Regenerare cod